Следвайте ни

Ива Екимова се замеси в пикантен скандал

viber icon

Известната пиарка Ива Екимова се замеси в пикантен скандал. Тя публикува във Фейсбук оплакването си от съседите, които я тормозят ден и нощ.

Наблюдатели на светските среди обаче я предупреждават да бъде много внимателна, за да не се стигне до ситуации извън контрол, подобно на случаите с Жени Калканджиева.

Ето оплакването на Ива:

"Преди няколко дни се опитах кротко да обясня на едни от многобройните си съседи, че шумът, който идва от дома им, е абсолютно нетърпим. Сякаш стадо бизони се гонят на съседен етаж, без оглед на часовете от деня. Вратата отвори любезна възрастна жена, която ми се извини и обеща да въдвори ред.

Миг преди да затвори вратата зад гърба й се появи млада жена, а след нея и двете малки деца, които явно бяха причинителите на шума. Младата жена започна да крещи и да обижда. Бях изумена от грозния тон, който демонстрира пред децата си.

Случката от снощи с жената в колата, която крещи и показва нецензурни жестове пред децата си ми напомни за ситуацията отпреди няколко дни. Всеки нормален човек би заобиколил. Всяка майка ще намери начин да предпази децата си. Всеки мислещ човек не би влязъл сред тълпа с кола, знаейки какви ще са последствията!"

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Като

Като

20.08.2020 | 19:54

разсъждения в случая е права. НО, като личност ми е антипатична, а в лицето прилича на гущер, алигатор и т. н., много е сплескана, размазана. И което всъщност дразни в поведението й е неоправданото самочувствие и стремеж да се натрапва.

Отговори
2 2
комшията

комшията

20.08.2020 | 17:34

Ивчето още се плющи.

Отговори
2 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?