Ива Екимова се втурна към олтара (СНИМКА)

Ива Екимова изненада приятно почитателите си във Фейсбук. Пиарката, която отново влезе в полезрението на медиите с участието си във "ВИП Брадър", се похвали, че най-накрая си е избрала годежен пръстен.

Тя пусна снимка на безценното бижу, което перфектно пасва на безимения пръст на лявата й ръка и написа: "Отива ми, нали:) Това е моят избор!".

Ива сподели, че реално годеж все още няма. Тя просто си харесала пръстен, Петрозар й го купил и сега с нетърпение чака предложението.

"Когато се случи, ще разкажа на всички", каза Ива и допълни: "Това е традиционен годежен пръстен, от бяло злато с диамант... Не знам какъв карат е диамантът, но е голям!", щастлива е пиарката.

Тя сподели още, че фактът, че има пръстен не значи, че бърза към олтара. Светската дама оставя нещата по течението, но е наясно, че връзката й е издържала на времето и следващата стъпка все някога ще се случи.

"Изобщо няма да се чувствам несигурна, ако не съм омъжена. Но това ще е още едно свидетелство, че с Петрозар си принадлежим. Това не е някаква мимолетна връзка, все пак сме 6 години заедно. За тези години сме направили проверка на тази връзка, преминали сме през добро и зло и сме разбрали, че можем да разчитаме един на друг във всяко едно отношение", казва Ива.

Тя е готова да дари с дете Петрозар, но е наясно, че на прага на 40-те това няма да се случи толкова лесно.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?