Следвайте ни

Италианси топмодел прави любов в къща "Недкович"

Ванеса Хеслер снима сред бали слама, патки и кокошки на Хисаркапия

viber icon

Вице "Мис Италия" и топмодел на "Елит" Ванеса Хеслер пристига днес в Пловдив за снимките на българо-италианската продукция "Капитанската дъщеря". Красавицата е главна героиня във филма на RAI1 по едноименната повест на Пушкин, която ще се снима в Стария град. Тя ще се превъплъти в образа на капитанската дъщеря Маша, а нейния любим - Пьотр Гриньов, ще играе италианецът Примо Реджант. За 20-годишната хубавица това ще е дебют в киното. Тя се движи с охрана и не прави нито крачка без консултация с импресариото си, довериха от екипа. Една от стаите на втория етаж на къща "Недкович" ще бъде превърната в стаята на Маша от пансиона в Санкт Петербург, където ще се разиграе единствената любовна сцена.

Актьорите пристигат днес следобед, а камерата ще се завърти в късните часове на деня. В продължение на два дни художници, сценографи и технически служби оформяха декорите. На Хисаркапия се изсипаха бали слама. Площадчето ще бъде превърнато в пазара на Оренбург. Камерата ще заснеме два момента - преди нападението на Емелян Пугачов и пълната мизерия, когато всичко е разграбено. Патки, кокошки и други домашни животни ще бъдат докарани от хайванпазара в Раковски специално за масовите снимки.

Имахме нужда от интериор и места, които да напомнят за руската аристокрация от онова време. Места, които са далеч от Москва и Петербург. Когато видяхме къщите в Пловдив, макар и да не са точната линия на епохата, те много ни харесаха, защото ще донесат по-сочна и екзотична линия на изображението, коментираха италианските художници и сценографи. Основните персонажи са същите като на автора, но характерите на героите са осъвременени.

Балабановата къща ще бъде преобразена като за бала в Оренбург, а "Георгиади" ще се превърне в зала за събрания, където гражданите на Оренбург вземат решение как да се отбраняват.

Андрей Слабаков, който играе донския казак Емелян Пугачов, няма да снима под тепетата. От българските актьори пред камерата ще застанат Стоян Алексиев и Любомир Бъчваров.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Менека

Менека

24.02.2011 | 15:14

Хубаво преписвате, ама поне се информирайте преди да преписвате. А и Фото-форум не е от най-надеждните източници... Ванеса Хеслер има няколко филма в биографията си, а главния актьор се казва Примо РеджанИ, а не Реджант... И нямаше грам охрана, от мен да знаете ;-)

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?