71

Истински кошмар преживяла любимата Ергенка на мъжете! Едва я спасили... СНИМКА

Моята съквартирантка ме беше намерила на земята в безсъзнание, сподели след отпадането си от шоуто Васка

 

Истински кошмар е изживяла любимата ергенка на мъжете Васка. Тоталното игнориране от страна на продукцията я докарало истински срив, разкри тя в подкаст.

Месеци след снимките на “Ергенън”, тя буквално припаднала от това, което видяла да се излъчва по bTV.

“В началото бях много разочарована. Отрази ми се психически и здравословно”, разказа Васка. След като видяла първите няколко епизода, тя получила паник атаки.

“Един път припаднах и моята съквартирантка ме беше намерила на земята в безсъзнание”, сподели след отпадането си участничката в “Ергенът”.

Тя се опитала да овладее състоянието си в този случай и поне да стигне до леглото си, за да припадне там, но не успяла. За щастие, при падането си в несвяст Васка само си ожулила лицето, без да си удари по-сериозно главата.

“Със сигурност не се чувствам “страхотно”, сподели фармацевтката, на която ѝ предстоят държавни изпити. Сега тя е добре, стабилизирала се е и вече не се тормози от това, че “Ергенът” разказа съвсем различна от реалната версия за нея.

От думите на Васка стана ясно, че от предаването е изрязана напълно нейна целувка с Алек. Причината тя да бъде наказана от продукцията и в крайна сметка изгонена обаче все още остава скрита. Най-вероятно обаче е отказът ѝ да участва в скандали с другите жени.

Васка напълно отрече клюките, че тя е имала гадже и това се е разкрило. Нито по времето на снимките, нито сега хубавицата няма половинка. Васка каза също, че е много благодарна на публиката, която е била доста благосклонна към нея, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
8 коментара
Помия си шия!

Помия си шия!

30.03.2024 | 17:41

Само в Марицa!

Отговори
3 0
Аркадия

Аркадия

30.03.2024 | 12:42

Ох горката направо са за смях тези кифли непотребни.

Отговори
3 0
A какво да кажем

A какво да кажем

30.03.2024 | 17:43

за тутманиците в Марицa?

Отговори
2 0
Тв критик

Тв критик

30.03.2024 | 12:41

Кога ще престанете да пишете за безполезни същества участвали в шоу програма за безгръбначни.

Отговори
4 0
Европеец

Европеец

30.03.2024 | 11:14

един обратен и куп ку...и само смотаната БТВ може да прави този резил за България.

Отговори
3 0
Рок

Рок

30.03.2024 | 10:30

Че това гадже е най доброто е факт! Мо това меко поррнно шоу е меко казано гнуУссотия и прростащина…. Избрали да от грозна по грозна и от тъпа по тъпа… Намирам го за едно от олицетворенията на нашето морално деградирало общество !!!!

Отговори
8 0
ха ха ха

ха ха ха

30.03.2024 | 10:06

Да припаднеш от това,че не те дали по телевизорО,в някакво жалко предаване си е направо диагноза.Споко Васке, дадоха те като нахапваше плодовете от платата за ''господарките'' на яхтата както и че пееш гнусната песничка за ''жълтите''зъбки и се хилиш на обидите които отбравяше братО ти Габриел към други участнички.Беше и и все още си и слугинаж.Това видя аудиторията.

Отговори
3 0
оффф

оффф

30.03.2024 | 10:00

предавам се ще акам от тая "новина"

Отговори
4 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?