2374
Следвайте ни

Истински боец: Нана Гладуиш изкара тежък COVID без хапчета и стигна 45 кг

viber icon

Нана Глaдуиш е истински боец, който премина през какво ли не, но запазва положителната си нагласа за живота.

Водещата, която два пъти се бори с диагнозата рак, успя да си вземе почивка и посети Испания през лятото, което я зареди с нови сили за телевизионния ефир. Гладуиш и семейството ѝ са запалени пътешественици и не се лишават от екскурзии дори в пандемията.

След като посрещнаха Нова година в най-слънчевия американски щат Флорида, за отпуската през лятото фамилията се спря на Испания. Нана обиколи провинция Андалусия и отиде на плаж на една от най-известните пясъчни ивици в Европа. 47-годишната водеща на „Съдебен спор“ се сдоби с тен на Плая де Болоня, прочут с кристалното си море и девствена природа.

Нана в началото на годината изкараCOVID, при това без да пие хапчета.

„Не казвам, че ковид беше лесен, защото имах няколко тежки дни, в които имах чувството, че всеки момент ще падна и ще умра. Но подходих с разум. Може би малко прекалих с това непиене на лекарства, като дори витамини не приемах. Пиех по 4 литра вода и от 47 кг паднах на 45“, обясни тя, след като се излекува.

Нана е привърженик на ваксинацията и се боцна с „Файзер“.

„Досега винаги съм се доверявала на медицината, затова и приех тази стъпка. Иначе хората много съдят. Ако кажеш, че си имунизирана, ти казват колко си проста. Ако споделиш, че няма да го направиш, пак са недоволни. Няма угодия. Но всеки има право на мнение, няма нужда от обиди“, категорична е водещата.

Освен с пътешествия, тя поддържа тялото си и със спорт, като любим й е тенисът още от дете. Преди това обаче пробвала и други спортове. В ученическите години различни треньори минавали през училищата и събирали деца за отборите си. Явно разбрали, че Нана е спортна натура, все я избирали в отборите си, а тя дори ходела по състезания.

„Записах се на тyрнир по бягане, защото тичах бързо. Отидох на състезание и при мен беше на живот и смърт. Аз не отивах просто да бягам, а за да спечеля. И печелех. Получих шах и топка, а за мен тя беше много ценна, защото играех на ръбчета. Но от училището ми ги взеха и аз казах: „А-а-а, няма да ви бягам повече!“. После започнах да скачам, а след това ходех на художествена гимнастика. И пак пo състезания, макар и в училище“, разказва тв водещата.

Майка й дори я викала да се прибере за вечеря с подсвиркване, което било сигналът на тенисистите. Тя тичала от другия край на улицата, крещейки: „Още 5 минути-и-и!“. Даже комшиите, които през лятото стоят на терасата, като чуели подсвиркването на майка й, се провиквали преди нея: „Още 5 минути, нали знаеш“.

Майката на Нана си отиде преди три години. Родителката на тв звездата бе болна от Алцхаймер дълго време, поради което беше настанена в специализиран хоспис, пише „Минаха години“.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Ай сиктир

Ай сиктир

27.09.2021 | 22:28

Стига сте занимавали хората с тия цървули . Боли ме фара за тая . Всички трябва да се притесняваме за нея , сълзи да роним , свещи да палим за нейното здраве . Ай сиктир .

Отговори
0 6

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?