1939

Истината за годините излезе наяве: Тази година Лили Иванова навършва...

Лили Иванова привлича вниманието към себе си, дори без да го иска, а една от най-коментираните теми през годините е нейната възраст

Темата отново излезе на днвевн ред с твърдението на hotarena.net, че в писмо на читател се посочва, че Лили Иванова е родена през 1934 година и реално упорито крие истинското си ЕГН.

Писмото на въпросния читател пък, без редакторска намеса, гласи следното:

"Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Има завършена гимназия - 12 клас т. е. тогава е на 19 години. Нейната дата на раждане е вписана в ученическите дневници и дипломата за завършен 12 клас. Истината е ,че реалната, истинската дата на раждане е април, а годината 1934 година. Това съобщава шефката на Концертна Дирекция  Лидия Станчева, която е и нейна кума. Затова една жена на 88 години /Лили Иванова е на 88 г. навършени, а през април 2023г. ще стане на 89 г./,изглежда така. Много артистки, певици (Аня Пенчева, Катя Близнакова, моделката Венета Харизанова), си намалиха годините.

Както вече казахме, на какво ще гласувате доверие, е изцяло ваше решение. На колкото и години да е примата Лили Иванова, тя продължава да няма аналог у нас, и възхищението, което буди, е все така ненадминато.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
105 коментара
Румен Кожухаров

Румен Кожухаров

05.02.2023 | 15:20

Каквото и да казват злобните завистници за Лили Иванова,не могат да и стъпят и на малкия и пръст!Тази жена е велика и отстоява с достойнство злобните,и завистливи коментари на някои,които се мислят,че са нещо!Скоро няма да се появи,в тази сфера човек,който да е изцяло отдаден на каузата естр.пеене!А за годините и,от които все се вълнуват някои нейни,,доброжелатели",ще кажа,че няма значение на колко е,вижте какво е дала за развитието на българската песен,а не само да се дрънкат празни приказки!На времето свирех в група,а солистка ни беше нейна братовчедка,и ще кажа,че Лили е с майка ми Бог да я прости 1938г.И ще кажа на тези празноглавци,стига сте ссе занимавали с простотии,и оставете тази велика артистка на България на мира!!!

Отговори
1 2
Д.ИВАНОВА

Д.ИВАНОВА

03.02.2023 | 18:23

ЛИЛИ ИВАНОВА прослави БЪЛГАРИЯ. Не може да си обичан и харесван и желан от всички-все на някой си си неприятен....но и дължим уважение. ЖЕЛАЯ ВИ ЗДРАВЕ

Отговори
6 2
Д.ИВАНОВА

Д.ИВАНОВА

03.02.2023 | 18:18

ЛИЛИ ИВАНОВА прослави БЪЛГАРИЯ по света с глас,текст на песните и сценично поведение. ЛИЛИ излиза на сцената за да пее,не да ни разказва на колко години е.Не може да си харесван и обичан от всички, но и дължим уважение.Желая ви здраве

Отговори
4 2
Николов

Николов

03.02.2023 | 10:22

За тези които написаха злобни коментари по адрес на Великата Лили Иванова, никога няма да стигнете нейно ниво. Злобата я насочете в лично усъвършенстване, гледаме треската в окото на другият, а не виждаме гредата в собственото си око.

Отговори
16 0
Vasl keca

Vasl keca

02.02.2023 | 21:25

Червена кукерска мумия,да си ходи при Живков Гоцев пол пот и останалата тайфа

Отговори
3 24
Vasl keca

Vasl keca

02.02.2023 | 21:23

Тая дърта човра,няма ли да мрее некролога и се е показал отпреди 30 концерта

Отговори
1 33
Злобен

Злобен

02.02.2023 | 16:47

Стига вече с Лили Иванова. Ставате смешни и жалки. И на 100 год. да е, е толкова високо , че никой не може дори да се доближи до нея. Не съм неин почитател.

Отговори
32 6
Пенчо

Пенчо

02.02.2023 | 15:30

Как не ви е срам? Аз догодина съм на 89! Пич съм.

Отговори
21 1
Много важно

Много важно

02.02.2023 | 15:19

Какво се впрягате толкова на комлоко е Лили . Тука видях яко подигравки , тролене , дразнена на други коментиращи , много гадни думи зададе обиди другия .Коментари който не уточняват за кой става на въпрос. Като се пусне някъде нещо за Лили веднага става война . Ако се пише за някой друг от нейното поклонение настава тишина . Мижави коментари или никакви . Според мен трябва да се обръща внимание и на другите наши звезди даже и да саспряли да пеят . Поне младите да научат нещо не само чалга и някакви подобия на поп музиканти.

Отговори
19 3
С.адо-м.азо седалки и пейки

С.адо-м.азо седалки и пейки

02.02.2023 | 14:43

Харесвам и уважавам Лили Иванова. Не мога да си позволя да купувам скъпи билети за концерти, а и седалките в днешните зали не са ми удобни, че да си струва да плащам за да се измъчвам на тях. Затова не знам дали нейният тоноператор създава добър звуков комфорт по време на концертите. Но може да се предположи с голяма вероятност да е истина, че им осигуряват такъв, тъй като почитателите на Лили Иванова са свикнали на по-добрия комфорт от времето на соца. А всички хейтъри, които се изпразниха тук, си нямат понятие от комфорт и изисканост така, както си нямат понятие от добра музика и добро изпълнителско изкуство.

Отговори
17 5
До С. Адо- м.азо

До С. Адо- м.азо

02.02.2023 | 15:13

Тилимще кажеш кой не разбира от комфорт и изисканост и как се правят концерти за който да говориш с години. И може и без да седя на концерти , даже у да седя не ме притесняват седалките . А комфорта по време на концерт зависи от залата и дали става за концерти , озвучаването също играе роля . А за изпраниките се като се изразявате злобари ( хейтъри) на такива не се обръща внимание и повечето коментари са на някой трол.

Отговори
9 4
До садо мазо седалки и пейки

До садо мазо седалки и пейки

02.02.2023 | 20:12

Що не се гръмнеш бе задръстеняк трай там слушай чалгия и яж сланини скука селяк.

Отговори
5 1

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?