1939

Истината от първо лице: Бебо Халваджиян отговори на слуховете за раздяла с жена си СНИМКА

Около рождения ден на Кремена Халваджиян се вдигна много шум, особено заради отсъствието на снаха ѝ на партито. Това неминуемо доведе до слухове за раздяла между наследника на Халваджиян Бебо и красивата му жена Алекс. Бебо обаче веднага попари интригите, като се похвали със снимка с жена си и двете си деца.

Както „Уикенд” писа, хореографката Александра Енева публикуваше в социалните мрежи кадри от родното море в деня, в който свекърва й празнуваше 53-та годишнина в София. Заговори се, че Алекс може да се е разделила с Бебо и затова да не е отишла на партито.

 

Но явно за тези слухове не е имало основание, тъй като двойката изгледа щастлива на новата снимка, която Бебо публикува. На нея, освен той и жена му, са и двете им деца – момиченцето Кай и момченцето Еди.

Любопитно е, че фотосът е правен пред каравана, която изглежда точно като караваната, от която Алекс пускаше снимки в деня на партито на свекърва си. Няколко часа след Бебо Александра публикува свои снимки от Тоскана. Нищо чудно, докато показват въпросните кадри на широката общественост, двамата с Бебо да не са нито на българското море, нито в Италия, а на място, което все още пазят в тайна. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Бухенвалт

Бухенвалт

14.08.2022 | 21:27

Поредния епизод за Бебо що за странно име . Нов епизод от армеската драма . Никой не се интересува тези как , и защо живеят кога са яли. Кога са спали , да ли ходи редовно до WC и други безинтересни неща .

Отговори
2 1
Туци

Туци

14.08.2022 | 18:37

Ай, сектир от арменски мурафети. Кой го боли фара за този безизвестен индивид.

Отговори
2 2
Будвайзер

Будвайзер

14.08.2022 | 17:20

А стига с тези и тяхните семейни драми . То вече е като турски или Индийски сериал. Ох ах , вай май олеле .

Отговори
8 2

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?