46

Истината не ги устройва: Най-изпечените лъжци са от тези зодии

Всеки от нас поне веднъж в живота си е изричал лъжа, но представителите на тези 3 зодии са непоправими лъжци. За тях лъжата е начин на живот и не минава и ден, в който да не излъжат, предупреждават от "Актуално".

Близнаци
 
 Близнаците винаги правят добро първо впечатление за себе си. Те изглеждат честни, искрени и много открити хора. Но в действителност са склонни да преувеличават своите заслуги и да приписват несъществуващи положителни качества на характера си. Може би затова трябва редовно да сменят работата си - колегите им в крайна сметка разбират с кого си имат работа и отказват приятелски отношения с тях.

Рак

Раците също искат да изглеждат пред другите като по-значими фигури, отколкото са в действителност. Затова използват всички средства в преследване на любовта и уважението на другите. Представителите на този знак ежедневно си служат с лъжи.

Лъв
 
Лъвовете са надарени с таланта на актьор. Те могат лесно да променят облика и настроението си. Вярно е, че не всеки, който веднъж започне да се съмнява в Лъва, успява да разобличи лъжата му.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?