Следвайте ни

Истината лъсна: Ето какво му готвят на малкия принц Джордж

viber icon

Първородният син на Уилям и Кейт - Джордж, койте е трети по ред в линията на онаследяване на британския трон, ще стане на 8 години на 22 юли. Независимо, че расте като безгрижно дете, принцът още отсега е подготвян от родителите си за бъдещите му отговорности и задължения свързани с короната.

Преди време стана ясно как подготвят малкия Джордж за крал на Великобритания. Редом с това имаше паника в Бъкингамския дворец именно заради бъдещето на малкия принц.

Сега обаче станаха ясни други пикантни неща, свързани с Джордж и бъдещата му коронация като крал.

Оказа се, че момчето се запознава с понятието малко по-малко, което му позволява да се интернализира от най-ранна възраст, без да му отнема възможността да води нормален живот през растящата си възраст. 

Принц Уилям и Кейт Мидълтън правят всичко възможно това да се случи, съобщава списание „Венити Феър“.

Според Робърт Лейси, автор на „Битката при братята“, „намерението на Уилям като баща е да даде на сина си „нормално семейно възпитание“, позволявайки на монархията „да остане актуална в съвременните условия“. Нещо, с което двойката се съгласява и работи ежедневно, така че малкия да не се отклонява от пътя си, без да престава да се наслаждава на детството си или да превръща въпроса в нещо основно, пише jenata.blitz.bg .

От друга страна, експертът по британски кралски особи Кати Никол уверява американските медии, че принц Джордж се третира по различен начин от братята си в определени моменти. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?