71

Истината лъсна! Есмер разкри: Джизъса не е виждал сина си от 5 години, не пращал и лев

Бившата половинка на Благой Георгиев разкри, че футболистът не е виждал сина си в продължение на пет години. Красивата Есмер реши да отговаря на въпроси на своите последователи в социалните мрежи.

Питанията “Елай вижда ли се с Благой? и "От колко време Благой не е виждал сина си“ получиха еднозначен отрицателен отговор.

Някои от последователите на рускинята бяха по-настоятелни и се поинтересуваха дали нашенецът поема поне финансовата грижа за отрочето си, но и тук отговорът бе "не“.

Така Есмер официално призна пред аудиторията си, че бившият й не участва по никакъв начин в отглеждането на детето им.

Нещо повече, татарката сметна за необходимо деликатно да напише, че когато един мъж е слаб, той се опитва да убеди жената, че причината за всичките им проблеми се крие в нея. 

Прекалено многото въпроси, свързани с бившия й съпруг, изненадаха рускинята по един доста неприятен начин.

Поради тази причина тя намери за необходимо да запише видеообръщение, в което ясно да обясни, че много отдавна е забравила, че футболистът съществува и е неприятно изненадана от факта, че продължават да я занимават с него.

"Дори не си спомням за този човек, той не означава нищо за мен“, обясни в клипа хубавицата и помоли феновете си да спрат да й задават въпроси, свързани с него.

Тя добави, че няма лоши чувства към него и му пожелава всичко най-хубаво, но много отдавана е спряла да се интересува от каквото й да е, свързано с него, информира "Телеграф".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Западналняк

Западналняк

12.10.2022 | 20:26

Путин е виновен!

Отговори
0 1

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?