46

Истината боли: Евгени Минчев натика в миша дупка Цитиридис

Евгени Минчев, един от най-ексцентричните образи в родината, взе „на мушка“ Николаос Цитиридис и шоуто му. Причина за вълнението на лорда е новината, че предаването, което води гъркът, вече няма да се излъчва всяка вечер, а само в петък. Макар самият Минчев да е гостувал два пъти в шоуто, по всичко личи, че не пази особено топли чувства към водещия. Ето какво написа в социалните мрежи:

„Не искам да ям хлебарки. Не искам да гледам Цитиридис.

Името на родния ефир трябва да е... Цитирачков.

от Евгени Минчев

/лично мнение/

Слухът ми е възнаграден- чух, че кир Цитиридис няма да води всяка вечер. Само в петък. Голям кеф- тогава с приятелки бродираме гоблени и си пържим хлебарки със соев сос. Майтап, бе Уили. Но загубата на телевизионно време, което смятам че беше това шоу, сигурно дотегна на много хора. Аз не чух добра дума за шоуто и доколкото чета коментарите в интернет, облекчението е пълно. Възпитанието ми изисква да благодаря, че като специален гост получих изключително внимание от екипа, заснемането беше на ниво а апартамента ми изглеждаше супер на екран. Но интервюто, ах, интервюто- Николакис можеше да се постарае повече. Николакис можеше да се облече по- старателно, по- уважително спрямо мен, спрямо дома ми, спрямо телевизията, която представлява. Бях поканен още веднъж при него, когато го видях толкова напълнял, че си казах- тези бедра са толкова големи, че заслужават собствен пощенски код. Ефирът изисква определена естетика, не мислите ли...

Във второто си участие там бях „предвиден“ за изяждане, което разбира се, не им се получи. Публиката ревеше от възторг на всяка моя дума а оркестърът зад мен се нап....ше от смях. Момата, сложена... да ми го „сложи“ така и не чухме много за нея. Без да злорадствам, но радвам се, ако Цитиридис си отиде завинаги от телевизионния ефир, макар, че уверявам ви- той е добро момче, нека си намери кабелна телевизия. Обикновено рибата се вмирисва от режисьорската кабина и сценарния екип. Той не е нито главата, нито опашката на тази риба, но изглежда е... устата , надявам се- не вътрешностите и. Но, дали е акула, или копърка. Дали прясна, или консерва? Здраве да е. Телевизионният ефир изобщо, подценява българския зрител и му поднася за вечеря обедното си меню, което си е чиста столова храна. Ако мога да обединя българския ефир в едно име, то ще е Цитирачков.

Довиждане, Николаос, благодаря ти за времето заедно. Сещаш се...“

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Зоя

Зоя

02.02.2023 | 18:02

Минчев,Минчев ," лорд", ха,ха,ха,титла които всеки може да си закупи ,толкова си смешен,жалък !

Отговори
3 6
Ρατσο Σαββας

Ρατσο Σαββας

02.02.2023 | 11:36

Злорадството на българина на някой разбира се няма край .За това българия нямя да се оправи никккккоооога и много хора го разбраха и не сяамо за това е напуснаха,зящото те са важни само парите ами и хората които са около теб Е то е манталитет

Отговори
3 2
Хаяско

Хаяско

02.02.2023 | 09:27

Хвани единия - удари другия.

Отговори
1 7
Яко

Яко

02.02.2023 | 02:26

Го е затапил направо му е разгонил фамилията .

Отговори
11 1
Сиганинът от Кричим

Сиганинът от Кричим

01.02.2023 | 22:17

Истината го боли, този който го казва, Цитиридис и е по млад и къде, къде повече от някого... знаят се тези неща, но инат у ,, такива,, с друга принадлежност е безконечен, не става въпрос за тебе,, дъртак,,....!

Отговори
12 3
Зрител

Зрител

01.02.2023 | 22:05

То пък Цитирачков не е хабене на телевизионно време, крещи та дрънка!

Отговори
13 1

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?