Истина или лъжа: Майкъл Джексън предрекъл коронавируса?

Майкъл Джексън предрекъл коронавируса. Това твърди бившият му бодигард Мат Фидес. Кралят на попа винаги носил маска на лицето си и затова Фидес смята, че Майкъл е подозирал, че ще има глобална пандемия и искал да се защити предварително. Певецът почина през 2009 г., когато беше на 50 години. Много хора се подигравали на Майкъл Джексън, че постоянно носи маски, но той не спирал да го прави.

Мат е работил за звездата 10 години и сподели, че когато Джексън пътувал за турнета, винаги вземал превантивни мерки и носил маска, за да не хване някакъв вирус. "Той знаеше, че винаги може да има природно бедствие. Той усещаше нещата и винаги предвиждаше, че ние можем да бъдем заличени по всяко време. Че един микроб може да се разпространи навсякъде. Понякога той минаваше през 4 държави за 1 ден и беше в самолети с много хора постоянно", коментира бодигардът пред вестник Sun.

Мат дори шеговито помолил Майкъл да спре да носи маска за лице, защото се срамувал, че папараците го снимат с Майкъл, докато певецът носи маска. А изпълнителят отвръщал: "Мат, аз не мога да се разболея, не мога да предам феновете си. Имам предстоящи концерти. Има причина да съм на тази земя. Не трябва да повреждам гласа си, трябва да остана здрав. Не знам кого ще срещна днес, не знам какво мога да му предам".

Фидес твърди, че ако кралят на попа беше жив днес, той щеше да каже на хората: "Казах ли ви?". И е щял да бъде разочарован, че никой не е приемал сериозно думите му.

fakti.bg

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
АНКА

АНКА

24.04.2020 | 23:01

ДРУГИТЕ ПЕВЦИ КАКВО ЛИ ЩЕ ПРЕДРЕКАТ ????????????????????????????????????????????????????????????

Отговори
0 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?