71

Истерия след "Ергенът"! Голи фенки налазиха Виктор, той призна по колко пъти го прави на ден СНИМКА

Около Виктор Стоянов става все по-горещо, но причината не е само снощния финал в романтичното риалити "Ергенът", в който стана ясно, че той си избира Виктория. Оказва се, че покрай него и преди това интереса е бил не по-малък. Фитнес маниакът буквално е заливан от неприлични предложения, и най-вече снимки.

Фенки на най-желания тв ерген в момента не спират да му изпращат горещи кадри, на които без скрупули се показват така, както майка ги е родила.

 
Освен това наскоро в предаването Виктор призна и колко пъти може да прави секс на ден, което допълнително подгря страстите пред малките екрани. Отговорът е внушителен - по шест пъти и то неведнъж.

В скорошно интервю той признава, че има толкова богат архив от кадри на голи момичета, че спокойно би могъл да обучи и някой гинеколог. Колко точно е богат този архив и дали познанията на Виктор Стоянов действително са толкова пространни, колкото убедено звучи той, вероятно времето ще покаже чрез някоя от спътниците в живота му, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Тези

Тези

21.05.2022 | 16:04

Този и фенки готин виц само му вдигате самочуствието и рейтинга . За какво участва като пак е сам за пари и слава . Предаване за празноглави младежи бе интереси , да зяпат в телевизията като зомби без да разбира какво гледа . Като повечето млади колеги за какво го гледаш го питам, а той а гледам тези как се карат една с друга и тоя как дуе пред тях като пуяк.

Отговори
4 0
Буца

Буца

21.05.2022 | 11:23

Такова писане и говорене и коментира за едно предаване , не съм виждал никога . Критики хвалби глоби от сем . До къде се стигна по телевизията да вървят някакви пошло шоу програми , реалити формати за готвене , оцеляване , за воля , пеене и имитация , търсене на таланти. И после защо младите са толкова ограничени и глупави . Как защо по цял ден в социалните мрежи а вечер гледа глупости .

Отговори
14 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?