1553

Истеричен смях в “Стани богат” СНИМКА

Участник в "Стани богат" изпадна в истеричен смях на въпрос за 1500 лв. Ситуацията притесни Билалов и се наложи водещият търпеливо изчака истерията да премине, пише fakti.bg.

Въпросът, който предизвика тези емоции беше "Коя държава обяви в края на 2019 г., че ще инвестира 200 000 евро, за да промени имиджа си и да наложи новото си име?" Възможните отговори бяха Нидерландия, Монако, Северна Македония.

В началото играчът призна, че не знае отговора и мисли, че само Северна Македония има нужда от промяна на имиджа си, но реши да рискува и използва жокер - "50/50".

Участникът беше доста стъписан, когато компютърът му остави възможни отговори "Нидерландия" и " Монако". В този момент той взе решение да използва още един жокер, но водещият го посъветва да разсъждава логично.

Изведнъж героят в "Стани богат" получи просветление и от нищото изпадна в истерия. "Щях да изхарча всичките си жокери за нещо толкова лесно - то там има марихуана", каза той и продължи да се смее.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
баба Слава Укринска

баба Слава Укринска

16.04.2022 | 14:44

Освен че в това предаване участва разни хора със съмнително психично здраве, а на въпросите може да отговори само аутист, тотално скъсал с реалността и влязъл в света на празните факти, отделно буди съмнение жокера Помощ от публиката - дежурните баби винаги познават отговора!

Отговори
3 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?