71

Искрено и лично! Не е за вярване какво разкри Ани Цолова СНИМКА

Известната журналистка Анна Цолова рядко си позволява да споделя лични неща, но тези дни си позволи да ни направи съпричастни с нещо съкровено от детството ѝ. Бившата водеща сподели в социалната мрежа история за семейния автомобил в детските ѝ години с думите:

"Имахме Москвич. Червен. Баща ми го докара едно лято. Била съм 7-8 годишна. Веднага ни качи в колата. Да се повозим. И на мен ми стана лошо. Догади ми се. Изгорелите газове от Москвич-а влизаха вътре в купето и на мен ми ставаше лошо. Така беше през цялото време. Родителите ми правеха всичко възможно да ми е добре, но когато тръгвахме на дълъг път (най-дългият беше към българското море, един път в годината) спирахме по няколко пъти. Заради мен. Не харесвах Москвич-а. Имах причини.

И днес ми става лошо от соца. И имам причини.

Сетих се за нашия червен Москвич, защото Русия ще възражда производството му.

Вече съм на 47. И си мислех, че никога няма да ми мирише на изгорелите газове на соца, така както ми мирише през последните години. Особено днес.", завършва Ани размислите си.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Айде и тая

Айде и тая

18.05.2022 | 14:23

нещо се е взела от голямото ....с българската й филология от Търновския университет. Как им избива на такива комплекса...А и в крайна сметка и тя да се изкаже някак си за войната. Т р ъ т....

Отговори
8 2
рядка соросоядска пр_ъдня

рядка соросоядска пр_ъдня

18.05.2022 | 13:36

Чака сега някой пак да я назначи в телевизията за плюнки по: соца, руснаците, Путин, ама няма много соросояди станахте!

Отговори
6 2
Газове

Газове

18.05.2022 | 11:26

На всички ни намирисваше на бензин и това онова ама изживяването беше голямо, ами за нас това беше, друго нямаше, това което казва са си нейни спомени, вероятно на много хора като мен спомените не са такива и защо всичко прекарваме през политиката, западните коли макар и рядко срещани и те намирисваха, просто конструкцията им беше такава

Отговори
7 3

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?