Следвайте ни

Искрено и лично: Майката на Мария Бакалова с изповед за дъщеря си

viber icon

Мария Бакалова е най-споменаваната българка у нас и по света в последните месеци. Тя се прочу с ролята си в "Борат 2" , за която се е преборила на кастинг с 600 свои колеги. Най-голямото ѝ постижение до момента е, че е първата българка с номинация за престижната награда "Оскар".

Актрисата е на 24 години, завършила е НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ в класа на професор Иван Добчев. 

Майката на Мария - Румяна, коментира в интервю за HiNews, че се чувства щастлива.
"Оценявам, че имам право наистина да се гордея с детето си, което само с влизането си в номинациите сред най-големите в Холивуд вече е огромен победител."

И допълва: "Винаги съм знаела, че ще направи нещо значително – дали с пеене, музика, литература – като дете непрекъснато четеше, пишеше. Нейната първа учителка, когато се разделяше с нея, от сърце я помоли да наблегне на писането. Мария винаги е била голям мечтател – гледаше, прехласваше се по високите палми и гледката от улицата, която гледа към надписа „Холивуд“, но кое дете не го е правило!"

От малка Мария мечтае да отиде в Холивуд. Дори го е написала на чина си в училище, разказват нейни съученици.

Мария е пяла в хора за Странджански народни песни и е пътувала за международни участия. Освен това 3 години беше стипендиант към „Министерство на културата“ като дете с особени заслуги в културното поприще.

Освен, че пее, Мария е ходила на уроци и по флейта. Завършила е основното образование с пълно шест. Дори в НАТФИЗ влиза с най-висок резултат. 

Преди да замине за Щатите, тя отива на проби в Лондон. Но когато ѝ съобщават, че е одобрена, вече е решила да замине за САЩ, пише woman.bg. 

Родителите не са я подкрепяли финансово. "Тя вече имаше зад гърба си 4-5 филма, от които сама се издържаше, а още от самото й заминаване за Щатите за нея се погрижиха като истинска звезда от продукцията – билет в първа класа, настаняване, всичко, което заслужава една истинска звезда, за да отиде на поредната локация да снима главна роля и да бъде спокойна."

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?