71

Искрено и лично! Емилия се изповяда за Жорж Башур и дъщеря им

Фолк звездата Емилия живее в приказка в момента и се радва на щастливото си семейство и голямата си любов с Жорж Бахур. Макар да може да си позволи всичко, Емилия предпочита сама да се грижи за бебето Джорджина и не се възползва от услугите на бавачки и детегледачки. А това сигурно ѝ коства доста усилия, защото звездата бързо се завърна на сцената.

"Не сме се отделяли от нея. С единствената разлика, че отскачам до някой град за участия, но след това се връщам бързо вкъщи. Абсолютно се жертвам за нея. Минавала съм по този път и не гледам на това, като на натоварване и не си казвам: Леле, сега как ще се справям!", обясни Емилия в интервю за "На кафе". А докато тя е на работа, любимият й Жорж бди над рожбата им.

Бременността й била като предчувствие при Жорж. "Той е нетърпелив, каза че е предчувствал за това. Въпреки, че въобще не сме очаквали да ни се случи. Аз като всяка една жена му казах, че усещам нещо, че е различно и той веднага ме подкани да направим теста. Откакто ни се случи трагедията с Феди, много искахме дете, пише hotnews.bg. Не се бяхме отказали, но лекарите не даваха надежни. Затова нито сме правили нещо, нито сме смятали дати, оставихме нещата на самотек", признава Емилия. Тя не крие, че пазели новината за бременността й в дълбока тайна и от най-близките си хора.

Порасналата дъщеря на Еми проявявала необходимото търпение към бебето вкъщи и не ревнувала от вниманието към него. "Мира я гушка, целува, не ревнува изобщо. В началото имаше малка ревност, но после нямаше никакъв проблем. Даже сега е много солидарна, че на бебето се обръща много повече внимание", каза певицата.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Мюмюн джаксан

Мюмюн джаксан

19.05.2022 | 15:23

Ха сига де...идно времи тоз гу изписваха Башур, сига стана Бахур....ко става ве, джорналистити?!

Отговори
1 0

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?