1553

Искрата: Родителите са възмутени от клипа ми

Искрен Тончев-Искрата е ексклузивен гост на "Малки разговори". След известна пауза, изпълнителят за пръв път говори в уеб пространството за новата си песен "Черният път", защо обича да е сам и какво включва дългът на един мъж.

И в двата случая обаче става дума за изкушението. Човек сам избира какво прави и какво мисли, а черният път не води до никъде - както казва текстът на парчето.

"Ако човек не се владее сам, ще стигне до никъде. Най-важно е човек да бъде максимално искрен към себе си. Но трябва да се контролираме от изкушенията", споделя философията си Искрата.

Абсолютно честен пред камерата, Искрата споделя, че родителите му били възмутени от видеоклипа. Обяснява им, че трябва да се вникне във вътрешния смисъл на твореца. А най-добре и като човек, и като творец го познават именно те.

"Те са с много сериозни християнски принципи и разглеждат по-консервативно света, в който аз живея. Но моята реалност е по-различна от тяхната. Аз ги предупредих! Те ме подкрепят, все пак сме семейство и се обичаме!"

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Мюмюн джаксан

Мюмюн джаксан

21.07.2022 | 09:17

Тоз-искрата, оня-фостата, третиа-сто килата, чатвартиа-хазарта, петиа-суратя....ба.х.т.и раперите дет ги имами у беге-то. Устава да са пуяви и парламата и сичку ша е точну. То затуй малкити пишлигари земат пример ут тези и са праят на тарикати ощи от лапета. Барем да станат исвесни вав европата, да земат някуе Грами-ша ги призная, а то ко....дранчат саму тука у балгариата и са праят на вилики. То хубаву, ама малку по така, туй унуй да напраят сас мозиката си, готини клипуве, повичи танциорки, пушеци, ефекти, сюжет някакав да има, драма, акшън, съспенс...да са кефят и рудитилите.

Отговори
0 0
Буца

Буца

21.07.2022 | 07:44

Този пък кое ? До сега не съм чувал за него.

Отговори
2 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?