1553

Искате ли котка, вземете си някои от тези породи

Всяка котка има свой характер и индивидуалност. Въпреки това, представителите на определена порода често са по-склонни към едно или друго поведение: някои са по-активни и игриви, други са шампиони в спането на дивана, трети изискват постоянно внимание от страна на собственика и други подобни. Изданието „Скотсмен“ изброява 10-те на породите котки, чиито представители са най-дружелюбни и нежни към стопаните си.

1. Мейн Кун. Дружелюбни и сладки котки Мейн Куун с любов ще подремват в скута ви, но няма да са твърде взискателни към вашето време или внимание.

2. Сиамска котка. Тя е една от най-общителните и дружелюбни. Обича добрата комуникация и ще отвърнат на обичта.

3. Регдол. Една от най-сладките и гальовни породи котки, тя е много популярна именно заради привързаността си към стопанина си.

4. Сфинкс. В много страни породата котки сфинкс се счита за най-дружелюбната порода. Тя може да прилича на куче заради привързаността към стопаните си, но поради това те не трябва да се оставят сами за дълги периоди от време.

5. Персийска котка. Една от най-интерактивните породи котки, симпатичната персийка често е идеален спътник за цялото семейство — дори и за други котки в къщата.

6. Бирманска котка. Това е приятелска порода котки, която е много спокойна и щастлива, когато е около стопаните си.

7. Абисинска котка. Тази порода котки е привързана и дружелюбна с всички в къщата, обича да си играе с играчки и да общува. Играят добре сами, но се радват на любовта и вниманието на хората около къщата.

8. Бирманска късокосместа котка. Известна е като нежен, любяща и приятелски настроена. По-верен другар от нея няма да намерите.

9. Екзотичната порода късокосмести котки е спокойна и дружелюбна и ще се справя добре у дома с малки деца.

10. Британска късокосместа. Безкрайно отдадена на семейството и стопаните си, британската късокосместа е много дружелюбен котешки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?