4232

Искате хубав секс? Правете това...

Страхотният сексуален живот се характеризира с много неща. Често добрият секс е резултат от неща като внимателен интимен партньор и да си наясно какво те възбужда.

Но малко известна тайна, която ще ви гарантира най-добрия секс в живота ви, е подобряването на комуникацията във връзката.

Може да не е първото нещо, което ще добавите към списъка на това, което включва умопомрачително добрият секс, но това е самата истина.

Добрите комуникативни умения са в основата на здравата и щастлива връзка или брак. След години съвместен живот е лесно да мислите, че познавате всеки атом от половинката си. Но повечето от нас се развиват и променят през целия живот, което е хубаво нещо! Това означава, че има вероятност да проучите нови страни на партньора си, дори ако сте заедно от години.

Подобрявайки комуникацията във вашата връзка, вие ще гарантирате, че и двамата се чувствате чути и уважавани. Това ще намали конфликта.

Конфликтът е част от всяка връзка. Има обаче разлика между градивен и банални караници.
Ако искате по-добър сексуален живот, подобряването на комуникацията ще намали ненужните конфликти, а това ще ви даде възможност да си спомните защо се влюбихте един в друг.

Когато се разбирате по-добре и прекарвате по-малко време в спорове, ще върне спомените за това как и кога е започнала любовта ви. Когато линиите на комуникация са отворени, атрактивните качества на партньора ви могат да станат по-изявени и това може да доведе до повече привличане във вашата връзка или брак. То е от основно значение за страхотния секс. Без него сексът рядко се случва.

Напомняйте на партньора си колко е привлекателен. Това със сигурност ще го накара отново да гледа с различни очи към вас.

Подобряването на комуникацията във връзката ви е като бърз път към повече интимност. Това е така, тъй като комуникацията е вашата връзка.

Без комуникация няма много основа за отношенията.

Истинската интимност може да ви подтикне да искате да се сближите и да се задълбочите в собствените си дълбочини като двойка. Това ще ви позволи да показвате уязвимост един пред друг.

Уязвимостта често се пренебрегва като важна част от страхотния сексуален живот. Всички съвети в списания и онлайн публикации за секс са насочени към нови позиции, вълнуващи сексиграчки и различни видове лубриканти.

Рядко се споменава в тях, че да бъдете уязвими пред половинката си е ефективен начин за подобряване на сексуалния ви живот.

Но уязвимостта е от решаващо значение, тъй като е важен предвестник да се чувствате така, както искате. Тя ви позволява да споделяте какво харесвате и какво не в леглото.

С повече разбиране, по-малко спорове, повишено привличане и интимност и по-голяма уязвимост идва по-голяма лекота при общуване на сексуалните предпочитания.

Когато уведомите партньора си какви са вашите плътски харесвания и щения, увеличавате шансовете да получите това, което искате по време на секс. И само когато партньорът ви знае какво искате, той може да положи усилия да ви даде това, което желаете.

Страхотният секс може да дойде естествено - особено в началото на отношенията. Но сексуалният живот, който си заслужава, често е този, за който също си струва да работим, пише mila.bg.

Ако мечтаете за конкретен тип допир или поза, кажете на половинката си. Ако искате повече интимност и романтика, уведомете партньора си.

Нищо на света няма да ви помогне да получите сексуалния живот, който искате и заслужавате, освен ако не практикувате правилно общуването с другия.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?