49
Следвайте ни

Искате добър и мил съпруг? Търсете го сред тези 4 зодии

viber icon

Не е лесна задача да намерим правилния човек, с когото да прекараме живота си. Затова на помощ ни идва астрологията. Ето кои са зодиите, идеални за ролята на съпруг според Edna.bg:

Телец

Надежден, честен и романтичен по душа, мъжът Телец знае как да прави жената щастлива и обичана. Те винаги търсят стабилност във връзките си и това е нещото, което ги вдъхновява най-много. Той ще ви държи близо до себе си и ще ви глези с всичко, което има.

Лъв

Мъжът Лъв е лоялен докрай и има дълбоко чувство за разбиране. Те обичат да се възхищават и да обсипват с внимание и много обич своята спътница в живота. Лъвовете ще поглезят съпругите си с подаръци, ще я заведат на шопинг или дори ще планират съвместно пътуване! Те са и изключително подкрепящи.

Рак

Невероятно е да се прекара време с обичащ Рак, защото всичко за тях е любов. Те са емоционални, с дълбоки чувства и силна емпатия. Обичат да обсипват партньора си с обич и да прекарват качествено време с него. Те са добросърдечни и биха направили всичко, за да бъде съпругата им щастлива.  

Риби

Този мъж обича да прави другите щастливи. Няма нещо, което не би направил, за да направи жена си щастлива и обичана. Мъжете Риби ще се уверят, че наистина са стабилна опора и подкрепа за спътницата си. Те обичат да бъдат рамо, на което да можеш да поплачеш и да се опреш, когато решиш да се изправиш и да посрещнеш трудностите с тях.
 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Със сигурност

Със сигурност

11.01.2022 | 17:58

Не е Лъв и Рак. Лъвовете носят "на ръце" по няколко жени наведнъж. Раците обичат силно... себе си.

Отговори
6 7
311111

311111

11.01.2022 | 19:54

Раците са супер егоисти. Обичат много, но само на думи. Пред хората го играят добрички, обичат да манипулират и внушават чувство за вина.

Отговори
6 0
Кралица

Кралица

11.01.2022 | 17:52

Най-добрият съпруг е зодия Близнаци!

Отговори
5 6

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?