1553

Искате да сте като Дженифър? Ето тайните на вечната младост

Дженифър Анистън - звездата от "Приятели" и "Сутрешно шоу", на 53-годишна възраст изглежда просто зашеметяващо. И в същото време е един от основните противници на ботокса и пластичната хирургия в Холивуд.

Дженифър Анистън има тип кожа, която старее относително по-бавно. По мнение на експерти по-скоро невзрачната назолакримална бразда и запазеният овал на лицето са показателни за SMAS-лифтинг. Актрисата има активни мимики, но няма дълбоки бръчки на челото или веждите. Експертът предполага, че Дженифър все още прибягва до процедурата за инжектиране на невропротеин (ботулинова терапия), въпреки че тя винаги е била яростен противник на всякакви инжекции.

Основна процедура, която Анистън обича, помага за намаляване на подпухналостта и вероятно прави лицевия овал на актрисата да изглежда контуриран и повдигнат. Много слабите токове, които проникват през кожата, нормализират съдовия тонус и подобряват потока на течностите.

Дженифър Анистън се е подлагала на лазерна ресърфейсинг процедура няколко пъти. Процедурата се справя отлично с широк спектър от проблеми. Първо, той изравнява тена на кожата, като унищожава дълбоко вкоренения пигмент.

На второ място, чрез нагряване и разрушаване на стария колаген лазерният рисърфисинг стимулира производството на нови, по-стегнати колагенови спирали, което спомага за изглаждане на релефа. Процедурата намалява дълбочината на белезите и изглажда бръчките, така че Дженифър изглежда по-млада.

В едно интервю актрисата разкри, че няколко пъти е прибягвала до процедурата Thermage. Това е радиочестотен монополярен лифтинг. Радиочестотните вълни, благодарение на дълбокото си проникване, придават изразен лифтинг и правят лицевия овал по-контуриран. Този ефект се постига чрез мощно затопляне, което образува плътна колагенова рамки, пише БГНЕС.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
И тази

И тази

10.12.2022 | 09:07

е луда, като Анджелина.

Отговори
2 1
Изпитаната рецепта е

Изпитаната рецепта е

09.12.2022 | 22:59

Лапа и гълта и е вечно млада.

Отговори
3 1
здраво мазане

здраво мазане

09.12.2022 | 23:15

с мъжко мляко!

Отговори
1 1
Аха

Аха

09.12.2022 | 22:36

Няма деца в България

Отговори
0 1

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?