46

Ирина Папазова: Конкурсът „Мис България“ ще има нов формат

"Конкурсът „Мис България" продължава да е мой, просто ще е в партньорство с мениджъра за бизнес развитие в „Ню Бояна филм". Не съм „предала" модната щафета на бизнесмена Гаел Санчес. Той ще продуцира и финансира мероприятието, а аз ще съм в модната му част, където е й силата ми", разкри собственикът на правата за елитния моден конкурс у нас Ирина Папазова.

Според нея форумът най-сетне ще придобие нужното високо ниво като за истинска „Мис България" след сливането на силите им с Гаел, пише "България Днес".

„Най-хубавото е, че за коронованите момичета ще има перспектива и след конкурса, който ще се провежда на територията на Ню Бояна. Част от момичетата с потенциал ще могат да се обучат от Академията на Санчес и след това ще могат да работят в киното. Той е мостът между нас и Холивуд. Но малко хора знаят, че най-голямото студио за продукции в Европа е у нас, на Витоша. Би било чудесно някое от момичетата в конкурса попадне в киното. Подобна практика има при колегите в Италия и Турция например", добавя Папазова.

Българският супермодел отпреди 30 г. продължава да набляга на водените от нея конкурси „Мини Мис" и „Мини Мистър", но вече на международен план. „Минах на друго ниво и предложената помощ от Санчес и комбинацията между моите и неговите възможности е добре дошла!", споделя Ирина.

Тя смята, че няма голяма разлика в изискванията преди и сега за външния вид на модела. „Лошото е, че вече се налага да обясняваме какви и кои са „истинските модели". Че това не са момичетата от социалните мрежи. Че те изключително рядко прибягват до интервенции. И то само когато е наистина наложително. Подчертавам, че не е забранено, но не е препоръчително", казва родната ни хубавица.

Папазова обясни, че ако не изглеждат натурално, нашите момичета нямат никакъв шанс да работят, особено в чужбина. Моделът трябва да е естествен, с малки, нормални гърди, защото старата тенденция за определени мерки продължава да се спазва“.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Mимет

Mимет

11.04.2023 | 15:44

В Холивуд не може да сме конкуренция за евтини проститутки, винаги ще ни бият в цената.

Отговори
0 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?