46

Интуицията води Раците към успех, друга зодия пълни джобовете с пари

Успешен ден с хороскопа на "Марица"!

ОВЕН

Добър ден за работа и решаване на въпроси, свързани с кариерата или развитието на бизнеса. Възможни парични постъпления или изгодни сделки. Не са изключени оферти, които може значително да увеличат доходите ви. Ако ви предстои пътуване, ще бъде свързано с много положителни емоции.

ТЕЛЕЦ

Началото на деня ще е добро. Това време е подходящо за важни разговори, обсъждане на работни въпроси или срещи с хора, които бихте искали да видите като свои съюзници. Възползвайте се от благоприятното стечение на обстоятелствата и поемете инициативата навреме. Това ще се хареса на хората около вас и мнозина ще искат да ви подкрепят.

БЛИЗНАЦИ

Днес ще трябва да се занимавате с няколко неща наведнъж и това ще бъде доста досадно. Сутринта ще бъде особено трудно да се концентрирате и ще отнеме малко време, за да се настроите за работа. Добре е да потърсите помощ. Покана ще развали плановете ви за вечерта.

РАК

Денят е подходящ за решаване на сложни проблеми. Бързо ще се ориентирате в нееднозначна ситуация и ще разберете как е най-добре да постъпите. Интуицията ще ви подскаже към кого да се обърнете за подкрепа. Някои от вас ще намерят начин да превърнат скорошните си недоброжелатели в надеждни съюзници.

ЛЪВ

Не се вълнувайте и не прибързвайте с решенията в началото на деня. Това време може да бъде истинско изпитание за тези от вас, които са свикнали бързо да постигат всяка цел и незабавно да изпълняват всичките си желания. Събитията ще се развиват по-бавно, отколкото ви се иска. Бъдете търпеливи и определено ще успеете.

ДЕВА

Денят ще е много благоприятен за общуване. Подходящ е както за бизнес разговори, така и за лични дискусии. Хората около вас ще бъдат внимателни, ще искат да ви помогнат и постоянно ще предлагат подкрепата си. Вероятно е началото на дълга връзка, която ще стане важна за вас.

ВЕЗНИ

Каквото и да правите днес, бъдете търпеливи. Малко вероятно е бързо да се постигне желаният резултат. Ще трябва да направите няколко опита. По-добре е да действате сами и да разчитате само на собствените си сили. Приятни изненади очакват тези от вас, които днес ще заминат в командировка.

СКОРПИОН

Днес може да успеете в съвсем ново начинание и да нямате нужда от помощ за това. Ще бъде лесно и бързо да запомняте всичко, което ви е необходимо. Вероятни са необичайни срещи, които ще поставят началото на приятелски или романтични отношения.

СТРЕЛЕЦ

Сутринта може внезапно да срещнете трудности по добре познати въпроси или да направите досадни грешки поради невнимание. По-добре е да не бързате с важните разговори. Подгответе се за тях добре, помислете какво и как ще кажете и подберете убедителни аргументи. Така ще избегнете много неприятни моменти.

КОЗИРОГ

Началото на деня едва ли ще мине без напрегнати моменти. Възможно е да възникнат трудности в деловата комуникация. Няма да е лесно да се договаряте за съвместни действия дори с доверени партньори. Не се поддавайте на провокации. Ако се държите спокойно и любезно, отношенията скоро ще се подобрят.

ВОДОЛЕЙ

Деловите срещи ще бъдат успешни, включително и такива, от които не сте очаквали нищо добро. Ще направите добро впечатление на мнозина. Съюзниците, които намерите днес, в крайна сметка ще станат ваши истински приятели. Неочаквани гости ще направят вечерта ви незабравима.

РИБИ

Споделяйте вашите идеи - днес те със сигурност ще получат подкрепа. Подобаващо ще бъдат оценени вашата изобретателност и способност да намирате решения, които не лежат на повърхността. Не са изключени запознанства, благодарение на които скоро пред вас ще се разкрият нови професионални перспективи.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?