Следвайте ни

Интуицията води две зодии към победа, трета да бяга от скандали

viber icon

ОВЕН

Всички проблеми този ден ще решавате лесно, разбира се, ако сами не си усложнявате нещата. Бързо ще намирате лесни отговори и преки пътища към поставените цели. Спомнете си всичко, което сте успели да научите до този момент. Най-неочаквани неща могат да се окажат полезни.

ТЕЛЕЦ

Бъдете внимателни – не се поддавайте на провокации, за да не попаднете в неловки ситуации. Премислете всяко свое действие, преди да го предприемете. По-добре да не проявявате излишни амбиции. Ще получите добра новина свързана с пари. Изненадайте близките си.

БЛИЗНАЦИ

Днес сте нетърпеливи и раздразнителни. Всяка дреболия ще ви ядоса. Овладейте емоциите си. Не влизайте в конфликти. Добри новини ще ви дадат отговори на въпроси, които отдавна ви тревожат. Добре би било да се разходите и да се усамотите за кратко време. Това ще ви успокои.

РАК

Комуникациите ви днес ще са трудни. Ако не се сдържате в разискванията на проблемите, ще предизвикате конфликти, които ще имат негативни последици върху вас. Денят е подходящ за срещи с приятели - може да обсъждате всякакви въпроси, без опасност от разногласия.

ЛЪВ

Денят няма да е лош, ако не забравяте за вашите цели и приоритети, и вървите по пътя, който сте избрали. Не е време за спонтанни покупки. С парите бъдете внимателни, не трябва да харчите прекалено. Направете си бюджетен план и се опитайте да го спазвате. Стойте настрана от клюки.

ДЕВА

Този ден ще ви донесе и радостни новини, и интересни срещи и запознанства. Настроението ви ще бъде приповдигнато. Има шанс за изгодни покупки – днес безгрешно ще избирате точно това, което ви е нужно. Очаквайте малки проблеми у дома, с които ще успеете да се справите бързо.

ВЕЗНИ

Днес ще преобладава позитивното. Благоприятен ден в делови план, очакват ви интересни срещи, които ще ви донесат ново вдъхновение. Внимавайте с парите – възможни са финансови загуби и неудачни покупки. Преди да давате каквито и да е обещания, убедете се, че ще може да ги изпълните. 

СКОРПИОН

Днес ще имате проблем с намирането на общ език с околните. Старайте се да изгладите проблемите и не позволявайте обидите и претенциите да вземат връх. Пред вас ще се открият нови перспективи, в които голяма роля ще играят стари приятели. Очаквайте добри новини.

СТРЕЛЕЦ

Основното ви занимание за днес ще бъде да решавате чужди проблеми, така че не планирайте нищо важно за себе си. ще имате възможност да общувате с интересни хора и да обсъждате идеи, които касаят и вашето бъдеще. Бъдете уверени – интуицията ви няма да ви подведе.

КОЗИРОГ

Добър ден за сложна и отговорна работа, както и за решаване на важни задачи. Няма да пропуснете да научите и нещо ново. Ще приключите с ангажиментите си по-рано, отколкото сте планували и ще ви остане повече свободно време. Използвайте го за пълноценна почивка.

ВОДОЛЕЙ

Очертава ви се напрегнат ден. Трудно ще намирате общ език с околните и често ще влизате в пререкания. Затова избягвайте дискусиите.Ако е възможно си тръгнете по-рано и се разходете. Ще успеете да намерите решение на стар проблем и това ще върне отчасти доброто ви настроение.

РИБИ

Лек, приятен ден. Интуицията ви е остра, затова няма да допускате грешки, дори в доста заплетени ситуации. Среща с приятел и запознанство ще се окажат доста полезни за работата ви. Вечерта ще ви предложи приятни моменти и добри новини – очаквайте начало на големи промени.

 

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?