49
Следвайте ни

Интриги в "Игри на волята": Защо Мани захапа до кръв Калоян?

viber icon

Това е най-голямата ми победа. Срещнах страхотни спортисти, невероятни хора. Това призна Калоян, който отпадна от "Игри на волята снощи". Той доказа воля, достойнство, положителна нагласа към всеки и се опита да сплоти едно племе, в което раздорите и разделението са като запазена марка.

Няма човек, с когото да не се разбирам. Имаме си общ чат, пишем си ежедневно. Само с Мани не желая да комуникирам. В реалния живот такива хора ги избягвам. Мога да отлича хора като Стоян, Морунов, Мартин, но също Андрей, Елизабет от Шампионите и Стратимир от Приключенците. С тях сме в ежедневен контакт, но и с другите съм в добри отношения. Говорим си, споделяме си в групата, която аз направих. Емоциите и чувствата, които изживяваме там са незаменими, убеден е Калоян.

Той хвърли светлина и върху неразбирателствата си с Мани:

Аз се опитах да защитя племето. На едната териториална битка тя излезе пред всички и започна да имитира мъжете, че сме били слаби физически, че на някой му ставало лошо. След това казах, че за мен не е нормално да показва пред всички слабите ни страни. Хората не трябва да знаят, че имаме проблеми. Не може да се цепи от племето, трябва да ни подкрепя, а пред всички показа, че не уважава нашите сили. Нищо лошо не съм ѝ казал, а тя се разсърди, започна да казва, че не съм я приемал в племето, щяла да рухне психически. Това беше всичко, тогава тя ме набеляза и до последния ден искаше да ме номинира. Беше казала, че съм влязъл с големи заявки и претенции, а не беше така и всички го знаеха. Влязох като фен на играта, исках да се забавлявам, да проверя спортните си възможности и да срещна хора, които искат да предизвикат волята си за победа, да имат спортен хъс и да стават красиви игри, а не да има интриги, категоричен е отпадналият участник.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Биткойнър

Биткойнър

23.10.2021 | 18:21

Здравейте хора! Специално за тези които искат да печелят криптовалута биткойн, дигиталното злато на 21 век, съм посветил моят блог: http://bitcoinzavseki.blogspot.com

Отговори
2 0
Коки

Коки

23.10.2021 | 13:50

Мани е слаб играч, мрънкащо същество! Да си ходи вече! Непоносима е!

Отговори
16 1
Габи

Габи

23.10.2021 | 11:04

Много ясно си личи покровителството на Мани от страна на екипа. От всички участници тя е най-дразнеща,вечно недоволна и мрънкаща. Във всички вижда само лошото.

Отговори
26 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?