Следвайте ни

Интриги в бТВ: Ще изгърми ли и Гена Трайкова след Венелин Петков?

viber icon

След като шефът на новините в бТВ Венелин Петков беше свален от поста и сменен с Антон Хекимян, сега съдбата му може да последва и бившето му гадже Гена Трайкова.

Поне така твърди сигнал, подаден до хотарена, от човек от бТВ, пожелал анонимност. Той разкрива доста пикантни подробности около интригите в телевизията.

Ето целия текст без редакторка намеса:

Както знаете, Марина Цекова напусна Нова телевизия в посока бТВ. От телевизията пуснаха имейл, в който обясниха кога ще се появи на екран. Тя обаче не се появи в уречения ден и час и до днес няма обяснение защо.

Цекова е викната набързо от Гена Трайкова и Венелин Петков. Искали са максимално бързо и тихо да сменят Виктория Петрова с нея. Колеги казват, че дори се е спекулирало с това, че Цекова има ковид, за да се скрие и да не й правят проблем в Нова.

Клюката се е разчула в нюзруума на бтв дни преди Марина Цекова да бъде представена и буквално е взривила бездруго напрегнатата обстановка там. Много от новите й колеги не говорят с нея, а ситуацията е ескалирала с махането на Венелин Петков.

За да довърши плана си и да спази уговорката си с нея, Гена Трайкова, без да поиска разрешение от новия шеф на новините Хекимян, слага в графика за следващия ден Марина като водеща. Новината е пусната към медиите умишлено в края на работния ден от Миряна Георгиева (ПР на новините; бивша съпруга на Ивайло Захариев; неуспял кандидат за депутат на “Да, България” и приближена на Гена и Венелин). При това - без да е стикована с преките й ръководители или с шефовете на тв. Така са поставили пред свършен факт Хекимян още в първите му часове на поста и са заложили поредна бомба в нюзрума, тъй като към момента там има достатъчно добри и обичани водещи.

Сега се очаква новото ръководство да отстрани и Гена Трайкова, тъй като шефовете в Чехия са останали неприятно изненадани от случващото се. Паралелно с това самата Марина Цекова вече истински се страхува от отмъщение. Притеснена е и за съпруга си, който е водещ в телевизия с варненска собственост и може да пострада, ако Виктория Петрова реши да си отмъсти и впрегне връзките си.

Гена Трайкова и Миряна Георгиева се опитват да помогнат на Марина Цекова, но това в случая й играе лоша услуга. Някои вече я припознават като “слушалка” на бившия шеф на новините.Хекимян се е хванал за главата, но най-вероятно засега няма да вдигне Цекова на екран като водеща. Още повече, че ако се появи на екран в първите дни след Нова година, тотално ще си навлече гнева и на бившите си колеги в Нова, които точно тогава стартират новинарски канал.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

РеалисТТ

РеалисТТ

03.01.2021 | 10:14

Дано махнат и Юксел, само като го видя и превключвам. Лоша дикция, интонация, бърка думите, срича. Тормоз е да го слушаш.

Отговори
1 2
Nel

Nel

03.01.2021 | 07:24

И двете са " остаряли " , не са за екран !

Отговори
1 2
Стеф

Стеф

02.01.2021 | 14:25

Водещите на БТВ са си супер сега, само тях гледам. Иначе не ме интересуват драмите им.

Отговори
14 15
Юлия

Юлия

02.01.2021 | 14:01

Май са за тотална подмяна. Вече не мога да им хвана края. Като турска сапунка са. Кой си отива, кой идва?????????????????????

Отговори
21 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?