Следвайте ни

Интриги в bTV: Кой вкара Иво Аръков във филма с Къванч

viber icon

Причината Иво Аръков да получи роля в суперпродукцията „Ирония на съдбата”, която тръгва тези дни по Би Ти Ви, вече е ясна. Той е бил уреден там благодарение на връзките си в телевизията, твърди "Уикенд". 

Макар че никога не започва разказите си за снимките в Турция с историята как Би Ти Ви му ги е уредила, Иво Аръков не го и отрича. Ако стане въпрос за това, той признава, че дължи работата си с Къванч Татлъту именно на телевизията, с която от години има трудово-правни отношения. Оттам са предложили на продуцентите на сериала да дадат малка роля на водещия на „Мармалад”. Най-вероятно става въпрос за нещо като „бонус”, който е отпуснат на Би Ти Ви заради факта, че е една от първите телевизии извън Турция, които купуват „Ирония на съдбата”. Родната медия е сключила договора още преди продукцията да е била завършена. Тя е използвала случая да вкара в нея едно от лицата си с цел реклама. Предварителните очаквания са били, че рейтингът на сериала с Къванч Татлъту ще бъде изключително висок. Присъствието на водещия на „Мармалад” в него, макар и епизодично, пък ще е огромен плюс в активите на Би Ти Ви. Това накратко е механизмът, чрез който Иво Аръков е попаднал на снимачната площадка в Турция – родината на едни от най-мащабните тв продукции в цяла Европа. 

Редно е обаче да се отбележи, че заслугите на Би Ти Ви са били само колкото да вкарат младия актьор в сериала. Когато се запознали с нашето момче, продуцентите толкова го харесали, че поръчали да му напишат по-голяма роля в сравнение с първоначално замислената. Плановете били героят на Иво да е българин, който се появява само в един-два епизода. Но впоследствие героят му станал руски мафиот, заклет враг на героя на Къванч Татлъту. Вместо един ден снимки, за колкото заминал за Турция, Аръков работил там цели три седмици. Това до момента е най-големият му успех зад граница. Още преди години той си намери агент в Англия и започна да ходи по кастинги там, но до момента е получавал толкова малки роли, че дори отказва да ги споменава публично. 

За сметка на това турските продукции явно са отворени за него. Нашият актьор до момента е участвал в три родни хитови сериала – „Фамилията”, „Скъпи наследници” и „Съни Бийч”. Но е впечатлен от размаха и мащабите, с които работят комшиите. Той намеква, че ролята в „Ирония на съдбата” е първото, но няма да последното му участие в турски сериал. Направил е много добро впечатление зад граница и очаква още предложения за работа там. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Жузелел

Жузелел

01.07.2020 | 12:57

Къванч може и да му тегли една п...шка на тоя дето не става за артист.Добре ще му дойде на Аръков.Хаирлия да е.

Отговори
1 4
Ванко 3

Ванко 3

01.07.2020 | 13:00

Ооо!Аз познавам манафи дето са го чесали по плочките на корема..отвътре.

Отговори
0 2
Амиииии

Амиииии

30.06.2020 | 23:41

Е, ама Иво е направил тяло един път! Заслужава и други суперпродукции.

Отговори
4 1
Rosalina DE LUCIA

Rosalina DE LUCIA

30.06.2020 | 16:31

Здравейте г-жо и г-н, На този коментар обявявам новите си съобщения. Свидетелствам за получения заем и искам да благодаря на г-жа Виолайн. Имате важен проект за изпълнение, но за съжаление нямате достатъчно пари, за да започнете. Вашият бизнес е фалирал и търсите средства, за да започнете, това съобщение е за вас. Моля, свържете се с тази дама с кредитора на IBSI-BANQUE. Ето неговия имейл адрес: [email protected] Благодаря ти !

Отговори
1 7

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?