Следвайте ни

Интриги в bTV! Цитиридис раздели Лора Крумова и мъжа й

viber icon

Хармонията в семейството на Лора Крумова е нарушена заради най-желания ерген в тв ефира–Николаос Цитиридис. Журналистката се раздели още преди месец със съпруга си, но не заради лични драми, а заради работата.

Лора Крумова ще изкара без мъжа си почти цялото лято.


Преди няма и три месеца тя се уреди като заместник — главен редактор на гологлавия водещ и все още не е минало достатъчно време от договора й, за да излезе в отпуск, пише "Ретро".


В момента Лора се е отдала изцяло на новите си задължения и всеки ден е заедно с подчинените си, които работят върху съдържанието на предаването, гостите и въпросите към тях.


Лора с нетърпение чака лятната ваканция, за да се събере с мъжа си. По график шоуто трябва да излезе в почивка от първи август.

А междувременно ще се чува със съпруга си главно по телефона.


Не е тайна, че мъжът на Лора работи зимата като ски инструктор, а през топлите месеци се изнася към морето, където преподава на сърфисти. 


Още през май Сотир Марков заминава за родното Черноморие. В последните години и Лора прекарваше месеци наред заедно с половинката си край морския бряг, но тогава журналистката или беше бременна с някое от двете си деца, или пък бе в майчинство след раждането им.

Коментари (2)

Тошко

Тошко

25.06.2020 | 14:57

Атанасов какво ти е виновна Марица, че Лора е в бТВ, а мъжа й на Черно море. Всеки който за каквото е учил.

Отговори
1 1
Атанасов

Атанасов

25.06.2020 | 12:31

Не мога да разбера до кога във вашият вестник заглавието на статията да е "впечалтяващо", и да няма нищо общо със съдържанието! "Интриги в btv! Цитирилис раздели Лора Крумова от мъжа й" е заглавието, а се оказва ,че Л. Крумова не може да излезе в отпуск ,защото не е минало достатъчно време съгласно договора й! Тзи заглавия са традиционни за вас и стига с тези не журналистически "трикове "!

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?