46

Интриги, страст и обрат в живота на една зодия, друга решава проблеми

Успешен ден с хороскопа на "Марица"!

ОВЕН

Не се притеснявайте, ако нещата не вървят по план в началото на деня. Това време ще бъде доста напрегнато, но няма да донесе сериозни проблеми. Разбирането с другите може да бъде по-трудно от обикновено. До конфликт обаче няма да се стигне и скоро отношенията ще се подобрят. 

ТЕЛЕЦ

Подходящ ден да подредите нещата спокойно, без бързане и суетене, да се отървете от ненужното и да завършите работа, която сте започнали по-рано. Малко вероятно е някой да ви разсее. Ще се справяте добре както с новите задачи, така и с вече познати. Трябва да сте внимателни във финансовите въпроси.

БЛИЗНАЦИ

Денят ще е доста напрегнат, но приятен. Ще трябва да вършите няколко неща наведнъж, но ще успеете да се концентрирате. Възможно е да се наложи да се върнете към проблеми, които отдавна сте смятали за разрешени. Този път няма да са необходими много усилия, за да се справите. 

РАК

Бъдете готови да се върнете към някои стари случаи, да си припомните проблеми, които сте смятали за разрешени. Този път ще бъде възможно да завършите започнатото, въпреки че това ще изисква по-големи усилия. Струва си да бъдете по-внимателни в комуникацията. 

ЛЪВ

Ще ви отнеме малко време, за да оцените неприятна ситуация и да вземете решение за план за действие. Послушате интуицията си. Съветите на други хора едва ли ще ви бъдат полезни и по-скоро ще ви объркат. Денят е подходящ за сключване на сделки. Намерете време и за почивка.

ДЕВА

Струва си да поемете трудна задача. Най-вероятно днес ще се справите бързо с нея. Ще успеете да разрешите проблеми, които са били извън възможностите на другите. Вероятно е да получите добри новини от хора, на които може да се вярва. Денят е подходящ за важни разговори.

ВЕЗНИ

Опитайте се да приемете сериозно всички дела, които предприемате днес. По-добре е да не разчитате на лесни успехи. Неочаквани трудности няма да ви изненадат, но ще ви създадат проблеми. Ще имате нужда от изобретателност и намиране на нестандартни решения. Денят ще е благоприятен за общуване. 

СКОРПИОН

Действайте решително, не губете време напразно. Днес звездите ще са особено благосклонни към вас и трябва да се възползвате от това, за да се справите с важни дела или да завършите започнатите. Възможни са парични постъпления, включително от неочаквани източници. Не бързайте да харчите полученото. 

СТРЕЛЕЦ

Страхотен ден за общуване. Ще се разбирате както с новите си познати, така и с любимите си хора. Тези, с които споделяте идеите си, ще ги подкрепят и ще искат да помогнат за тяхното осъществяване. Не отказвайте, защото както приятелските, така и романтичните отношения могат да започнат с обща кауза. 

КОЗИРОГ

Обърнете внимание на новините, които ще донесе този ден. Възможно е те да повлияят на плановете ви или да доведат до интересни идеи. Необичайни срещи ще провокират нови емоции. По-добре е да не прибързвате с решенията, свързани с работата, финансите или имуществото. 

ВОДОЛЕЙ

Очаква ви не най-ползотворният, но много вдъхновяващ и приятен ден. Сутрешните събития ще ви развеселят и забавляват. Това е добър момент за общуване с тези, с които не сте намерили общ език преди. Заложете на рутинните дейности. Вечерта обещава романтични изненади.

РИБИ

Началото на деня ще бъде напрегнато. Едва ли е възможно да избегнете напрегнати моменти в общуването. Възможни са кавги за дреболии, неочаквани разногласия и недоразумения. Скоро обаче ситуацията ще се промени към по-добро и хармонията в отношенията ще се възстанови. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

10.08.2022 | 06:48

КЪСМЕТ ЩАСТИЕ УСПЕХИ ДОБРОТА за ВСИЧКИ ХОРА

Отговори
1 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?