71

Интриги и обрат в живота на три зодии, други две ги очаква пътешествие

ОВЕН

Трудно ще избегнете празните приказки в началото на деня. Мнозина ще искат да говорят с вас, но не всеки ще може да сподели важна информация или да разкаже нещо интересно. Опитайте се да не губите много време в безсмислени разговори и спорове. По-късно може да свършите много полезна работа.

ТЕЛЕЦ

Денят няма да е лош, но прибързаните решения и необмислените действия могат да доведат до трудности. Особено трябва да внимават тези, които се занимават със сложни и важни изчисления. Не бъдете твърде мързеливи, а проверявайте всичко. Вероятността за  грешка е голяма. 

БЛИЗНАЦИ

Денят е чудесен за научаване на нещо ново, събиране и анализ на информация. Колкото повече научите, толкова повече добри идеи ще се появят в близко бъдеще. Деловите преговори ще бъдат успешни. Не е изключено началото на дългосрочно сътрудничество. Избягвайте претоварване и стресови ситуации следобед.

РАК

Бъдете упорити и ще постигнете това, което преди е изглеждало почти невъзможно. Ще бъде възможно самостоятелно да решите сложни проблеми. Много от вас ще имат възможност да подкрепят познати, изпаднали в трудна ситуация. Не прекалявайте с покупките. 

ЛЪВ

Денят ще е светъл и интересен. Днес ще успеете да реализирате някои стари планове и осъществите това, което сте планирали отдавна. Възможно е в това да ви помогнат нови познати, с които веднага ще се сприятелите. Вероятно е началото на необичайна романтична история. 

ДЕВА

Няма да е толкова лесно да запазите доброто си настроение сутринта. Емоционалният фон ще бъде нестабилен. Ще се разстройвате за дреболии и ще да взимате присърце това, на което не бихте обърнали внимание в друг момент. За щастие наоколо ще има хора, които знаят как да ви подкрепят. 

ВЕЗНИ

Денят ще донесе нови идеи, които може веднага да започнете да реализирате. Наблизо ще има хора, готови да помогнат във всичко. Вероятно е началото на сътрудничество, което не само ще бъде от полза, но и ще ви донесе много емоции. Не са изключени романтични отношения на работното място. 

СКОРПИОН

Днес дипломацията и способността да се разбирате с различни хора и да намерите подход към тези, които не познавате, ще ви бъдат от полза. Ще успеете да привлечете подкрепа на влиятелни хора и да направите добро впечатление на нови познати. Внимавайте с обещанията, които давате.

СТРЕЛЕЦ

Опитайте се да не се ядосвате на тези, които се съмняват в правилността на вашите планове. Не всеки може веднага да оцени вашите идеи, но ако отделите малко време на другите, те вероятно ще ви помогнат. По-добре е да избягвате дълги работни спорове и кавги с колеги и ръководство.

КОЗИРОГ

Много сложни въпроси могат да бъдат решени бързо, ако не губите време в началото на деня. Струва си да поемете инициативата в бизнеса. Със сигурност ще бъдете подкрепени от точно тези хора, които бихте искали да видите като свои съюзници. Не са изключени парични постъпления. 

ВОДОЛЕЙ

Денят ще върви добре, ако се съсредоточите върху неща, които изглеждат наистина интересни и обещаващи. Бизнес интуицията ви ще бъде особено изострена и благодарение на нея бързо ще се ориентирате в нова ситуация и няма да допускате грешки. Успешни ще бъдат както деловите, така и личните срещи. 

РИБИ

Бъдете внимателни и не вземайте важни решения прибързано. Това не е най-лекият ден, особено от бизнес гледна точка. Но не можете да го наречете и безнадеждно лош. Вероятни са някои неочаквани събития. Може да извлечете полза от тях, ако не се объркате. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?