Следвайте ни

Интригата в bTV се разплита: И мястото на Гена Трайкова заема...

viber icon

След като стана ясно, че Гена Трайкова също си тръгва от bTV, медията не закъсня и обяви кой сяда на мястото на напусналата водеща. Дългогодишният кадър на телевизията взе решението да си тръгне малко след като бе уволнен и Венелин Петков.

"bTV повишава продуценти с дългогодишен опит на позиции главен редактор на две от подразделенията на отдел „Новини, актуални предавания и спорт“. След напускането на Гена Трайкова,  Веселина Петракиева поема поста главен редактор на bTV Новините. Искра Владимирова, която е дългогодишен изпълнителен продуцент на „Тази сутрин“, заема мястото на Валя Гиздарска като главен редактор на актуалните предавания, съобщават от медията.

“Работил съм с Веселина Петракиева и Искра Владимирова в продължение на дълги години и съм впечатлен от техния професионализъм, интегритет и всеотдайност дори в ситуации с най-големи предизвикателства. Убеден съм, че те са точните хора, които могат да поемат отговорност за новините и актуалните предавания и заедно ще продължим мисията на bTV да предоставя най-висококачествената и обективна журналистика в страната.

Благодарен съм на Гена Трайкова и Валя Гиздарска за значителния им принос към постиженията на нюзрума на bTV като информационния източник с най-високо доверие, както и за многото успешни проекти, които реализирахме заедно като екип”, коментира Антон Хекимян, директор „Новини, актуални предавания и спорт“ в bTV Media Group.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай