46

Интрига след "Ергенът"! Участничка изпя интимните си тайни с Виктор

Избраницата му Алекс Гърдева, че и победителката Виктория Капитонова, изгоряха

Плеймейтката Дениз Хайрула е имала кратка авантюра с първия ерген Виктор Стоянов веднага след края на предаването. Макар на финала мачото да избира Виктория, а не нея, извън ефир нещата се развиват по различен начин. Между двамата се заражда флирт, следват срещи и дълги разговори по телефона. Това признава самата Дениз в подкаст, посветен на предаването, излъчен в социалната мрежа тик-ток. "Има една история, която не съм разказвала досега. След като не спечелих финала на "Ергенът", не бях разочарована или наранена. Ние с Виктор продължихме да си пишем", споделя за първи път атрактивната брюнетка.
 
"Виктор остана повече време в Турция и през това време поддържахме контакт. Аз имах един куфар в него, който той трябваше да ми върне. Определено имаше интерес и от моя, и от негова страна", продължава изкусителката. След като и двамата се прибират от южната ни съседка, където се снимат епизодите на шоуто, започват личните срещи.

"Имаше един ден, в който той искаше да се видим, но аз излязох с няколко момичета. Те обаче му се обадиха и Виктор наистина дойде при нас. Накрая предложи да отидем в тях. В един момент си тръгнах, а той ми написа след това: "Защо не остана да ме пазиш?". Отвърнах му, че няма как без покана, но той продължи разговора: "Толкова пъти те каних", издава тайните помежду им Хайрула. Хубавицата не издава в крайна сметка докъде е продължила историята и кога е приключила.

Разкритията на Дениз са повече от изненадващи, тъй като след края на предаването се появиха слухове, че Виктор е имал симпатии по-скоро към друга участничка - Алекс. След това се заговори и за негова друга връзка, тази с настоящата му приятелка Мария. "Имам приятелка от три месеца, не преди предаването "Ергенът". Не смятам обаче да опровергавам всяка "новина", която излезе", каза чаровникът пред "България днес".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
ЯИН

ЯИН

09.02.2023 | 22:07

Не проумявам кой гледа това нещо,наречено шоу.И какъв мерак да се унижаваш по тв.Да участаш вподобен експеримент! - Няма цена,на която би се съгласил самоуважаващ се човек .

Отговори
5 0
7778

7778

08.02.2023 | 23:10

Какъв чаровник? Пълно дърво е Ергенът.

Отговори
6 0
Тв критик

Тв критик

07.02.2023 | 10:54

Това отдавна свърши но няма спирка какво правят тези . Нали ще почва нов сезон на тази глупост ред е на новите .

Отговори
18 1
Офффф

Офффф

07.02.2023 | 10:51

Тази глупост нали свърши какво ги показват тези какво правят .Ред е на новите.

Отговори
16 2

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?