46

Интрига с фаталната Даяна, ето как укротиха Данчо в новия сезон на "Фермата"

Само мъжката половина от двойката, която цялата България обсъждаше в предишен сезон, влиза във "Фермата" Фокусникът Дани Белев от "Фермата" ще участва в шоуто, но без фаталната Даяна.
 
 "Поредното лято, поредните уроци, поредните усмивки! И разбира се поредната тъжна раздяла, но както винаги за малко!" - написа участникът от риалитито. Той публикува няколко кадъра от времето, прекарано заедно с дъщеричката му на морския бряг и даде повод на феновете на предаването да предполагат, че влиза като част от отбор "Минало" в новите епизоди на предаването, които вече се снимат.

Досега продуцентите са обявили имената на Хепи Ванче, която наскоро чукна 39 години, пчеларя Яни, Дидо от Д-2 и Веселка, но към тях със сигурност ще се прибавят и още. Белев обаче няма как да въздиша отново по актрисата Даяна, което вече е част от сериала "Братя" по Нова телевизия и няма да участва във "Фермата", пише "Хотнюз".
 
В предаването със сигурност няма да видим и прясно разведена Теодора, която се върна обратно в Америка и в разговор с фенове обяви, че ще прекара в Чикаго поне една година. Дъщерята на брюнетката тръгна на училище зад океана, а двете ще живеят в семейния дом, който тя е получила след раздялата с бившия футболист на Берое, Славия, Локо София и Черно море Танко Дяков. Теодора, която вече се представя с моминската си фамилия изживя страстна любов с Пламен, който започна настоятелно да я ухажва още в предаването. Днес обаче очевидно на връзката им е сложен край, а Теодора обяви, че започва наново живота си в Чикаго.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Хуан Рамирес- Жан Рено

Хуан Рамирес- Жан Рено

02.09.2022 | 16:40

За сведение Хуан Рамирес е истинското име на Жан Рено испанец по произход.

Отговори
1 0
Хуан Рамирес- Жан Рено

Хуан Рамирес- Жан Рено

02.09.2022 | 16:38

Единствената ферма която съм гледал е Филма по книгата на Джордж Оруел.

Отговори
1 0
Тв критик

Тв критик

02.09.2022 | 09:08

Не съм чел нищо от написаното и без това няма смисъл от това нещо не съм гледал нищо и няма и да гледам . Безсмислени и смотани неща не гледам.

Отговори
4 0
Бате

Бате

02.09.2022 | 07:20

Само Яни заслужава, другите са отврат. Защо не поканят хора от първите три сезона.Те да най- достойните?

Отговори
3 2
Кака Миче

Кака Миче

01.09.2022 | 11:22

Олиии,колку интиресну, сички фенуви на Ранчуту сме аз и леля Пенка кьоравата от 5-ия етаж! С нетърпении чакъме да почни пореднътъ изключителну интилигентъ продукциа, та да са обагатим интиликтуалну и да са образовъми ощи повичи! Що не участвъ и някуй смешен-кът Слави трифунув или Зуекъ-да са хилим ощи?

Отговори
12 6

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?