2374

Интимно в "На кафе": Гала разкри нещо любопитно за личния си живот

Популярната телевизионна водеща Гала разкри любопитен факт за личния си живот. Повод да говори по тази тема бе новината, че Ким Кардашиян е обявила, че има нужда от почивка след последните си две връзки.

„Аз във връзките ми никога не съм имала такова нещо като нея. Допускам, че е от някаква, колкото и да си мислят хората, че е различно, ниска самооценка. Аз влизам от връзка във връзка. Никога не съм имала пауза. Някакси съм имала чувството, че ще остана сама. Веднага като се появи някой, на хоризонта съм… защото иначе нещо може да ми се случи и да остана сама. Не говоря за тези години, а за по-ранна възраст. Всяка връзка след като приключи, се е появявал следващия. Може да не е бил най-подходящия, но аз съм се хващала като удавник за сламка“, сподели 55-годишната плевенчанка, а колежката й Ася Енева я репликира с усмивка: „Значи Стефан (бел.а. мъжът до Гала) не е най-подходящия, а просто се е появил“.

„Аз те разбирам, защото съм имал подобен период в живота си – толкова бързаш да намериш следващия човек, че той дори да не е за теб, започваш да си го украсяваш“, включи се в разговора Георги Блажев.

„Но когато спреш да търсиш любовта, тя влиза по най-неочаквания начин в живота ти. Ето, на мен ми се случи нещо страхотно, за което съм изключително благодарен. То стана една вечер, в която аз дори не исках да отида на среща с Ива (бел.а. настоящата му приятелка – актрисата Ива Папазова) и с една наша обща позната. Мислех да си остана пред телевизора и да си гледам сериал. Но реших да дама шанс и то се случи. Тя е искала да ни сватоса, но не бях напрегнат. Не отидох с нагласата да я впечатля“, добави Блажев.

Ромина Андонова пък сподели, че няма никакви спомени от мъжете преди настоящата си половинка – футболиста Дарко Тасевски, с който имат три деца.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
БихЯклатил

БихЯклатил

02.10.2022 | 15:49

Бас държа,че смуча и гълта.

Отговори
0 0
Оффффф

Оффффф

02.10.2022 | 08:21

Пак новина за кефеджийката от Плевенско. Това е за рубрика любопитни клюки за водещи на задръстени предавания.

Отговори
2 1
Шани

Шани

01.10.2022 | 16:40

Е помни ли тая бабичка колко връзки е имала,та говори глупости.

Отговори
4 1
Ти Рекс

Ти Рекс

01.10.2022 | 08:21

Ауууу нима кой се интересува от тази провианцилистка . За мен си остава една селянка от д.геее . Плевен д гееее . Това го казват там след всяка дума .

Отговори
6 1

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?