Следвайте ни

Интересен ден за три зодии, друга открива любовта

viber icon

ОВЕН

Днес е време за обсъждане на важни въпроси. Ще успеете да намерите решения, устройващи всички засегнати страни, ако проявите повече търпение. Очаквайте добри новини, касаещи не само вас, но и близките ви. Романтична изненада ще бъде добър завършек на напрегнатия ден.

ТЕЛЕЦ

Избягвайте стресовите ситуации в началото на деня. Не планирайте за това време особено важни задачи. Ще ви е трудно да се съсредоточите. С времето ситуацията ще се подобрява и ще забележите възможности, от които ще се възползвате. Вечерта ще е наситена с приятни запознанства и срещи.

БЛИЗНАЦИ

Денят е подходящ за делови и лични срещи. Днес сте особено комуникативни и лесно ще намирате общ език даже с хора, които не са много контактни. Парични приходи ще ви дадат възможност да направите накои по-големи покупки. Следобед е време за творчество.

РАК

Пазете нервите си днес. Ако запазите самообладание и не се поддавате на провокации, денят ще е по-добър. Благодарение на опита си, бързо ще се ориентирате в сложни ситуации и грешките ви ще бъдат сведени до минимум. Неочаквана визита ще ви зарадва. Ще възстановите стари делови връзки.

ЛЪВ

Не губете времето си днес. Сутринта ще трябва да се справите с някои сложни задачи и да започнете работа по нов проект. Доста хора с удоволствие ще ви помагат. Следобедът ще е по-спокоен. Ще прекарате прекрасни часове с приятелите или със семейството ви и ще натрупате доста позитивни емоции. 

ДЕВА

Денят ще е успешен, ако се настроете за сериозна работа. Разчитайте основно на собствените си сили. Така ще избегнете разочарования и напразни надежди. Ще получите важна информация , която може да повлияе на плановете ви и да ви принуди да отложите някои проекти.

ВЕЗНИ

Сутринта ще започне с неочаквани трудности. Ще трябва да отложите реализацията на важни за вас планове. Не се ядосвайте. Действайте бързо и съвсем скоро ситуацията ще промени към по-добро. Само трябва да се запасете с търпение. Очаквайте интересни предложения и срещи с приятели.

СКОРПИОН

Прекрасен ден за комуникации. Разбирате се прекрасно с всички. Инициативни сте, с удоволствие споделяте идеите си. Очаквайте новини, свързани с промени към по-добро в деловата и личната сфера. Вслушвайте се в съветите от околните. Мнозина от вас ще мислят върху бъдещи планове.

СТРЕЛЕЦ 

Не се заемайте с важни неща днес. Разсеяни сте и това може да доведе до неприятни моменти. Не бързайте да вземате решения. С времето ситуацията ще се подобри и втората половина на деня ще е по-приятна. Запознанство, може да се окаже изключително ползотворно и перспективно.

КОЗИРОГ

Сутринта ще ви бъде трудно да се съсредоточите. Преценките ще ви бъдат много субективни и погршени, а това ще ви пречи да определите правилно целите си. Вслушвайте се в съветите. Ще ви трябва повече време да се ориентирате. Добро време за учене и творчество.

ВОДОЛЕЙ 

Въпреки че имате отлични идеи, обстоятелствата няма да са благоприятни за реализацията им. Трябва да обмисляте всичко внимателно. Не трябва да се надценявате. По-късно през деня, много от нещата ще се изяснят и ще намерите решение на проблеми, които ви тревожат в последно време.

РИБИ

Сложен ден, но ако направите всичко правилно, ще имате успехи. Избягвайте рисковете. Проявете предпазливост и не поемайте никакви рискове. Опитът ще ви помогне да избегнете досадни грешки и да намерите верни решения, дори и ако разполагате с малко време за реагиране.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?