Следвайте ни

Интересен ден за една зодия, друга получава апетитна оферта

viber icon

Добро утро, сипвайте кафето и подхващайте нашия хороскоп. Късмет днес!

 

ОВЕН

Не е лесен ден, но всички възникващи прегради са преодолими. От вас се иска упоритост и твърдо намерение да постигнете своето. Бъдете искрени с близките ви хора. Така ще избегнете много трудности в близкото бъдеще. Бъдете внимателни по отношение на финансите – склонни сте да прахосвате днес. 

ТЕЛЕЦ

Запасете се с търпение. Днес нищо няма да се развива така, както ви се иска. Ще се наложи да отложите някои задачи за неопределено време. Може да планирате и да обсъждате идеите си, но е рано да преминете към реални действия. Починете си, като се занимавате с нещо интересно.

БЛИЗНАЦИ

С важните задачи се занимавайте самостоятелно днес. Ако потърсите помощ, проследете дали всичко е направено както трябва. Вашето сериозно отношение и внимание към детайлите и искреното ви желание да се разбирате с всички ще ви помогнат в решението на много проблеми.

РАК

Днес намирате правилния подход към най-различни хора. Спокойно може да водите делови преговори или да поговорите за важни неща с близките си. Не са изключени приятни запознанства. Внимавайте с парите. Склонни сте да ги харчите за безполезни неща. Затова бъдете пестеливи.

ЛЪВ

Успешен ден. Върви ви там, където не сте очаквали, а обстоятелствата са благоприятни за много начинания. Ще получите полезна информация, която скоро ще ви бъде от полза. Може да се захванете с нещо ново. Добре е да го направите с приятелите – така ще прекарате отлично времето си.

ДЕВА

Денят е подходящ за изучаване, събиране и анализ на информация. Сериозни сте и се стараете да не изпускате нищо. Разчитайте повече на собствените си сили, отколкото на късмета. Хората около вас с удоволствие ще ви помагат. Очаквайте изненади – не винаги приятни.

ВЕЗНИ

Денят ще започне отлично. Общуването и обсъждането на всякакви въпроси ще ви доставя удоволствие. Добре ще минат и срещите с хора, които малко познавате. Умората ще се натрупва и ще бъдете по-раздразнителни и нетърпеливи, но ще трябва да запазите спокойствие.

СКОРПИОН

Денят ще ви радва с приятни събития. Чувствате подкрепата на звездите и разбирате, че ако веднага започнете нови предизвикателства, ще имате бърз успех. Влиятелни хора ще ви предложат помощ. Финансови приходи, в това число от неочаквани източници, ще ви зарадват. 

СТРЕЛЕЦ

Неспокоен ден, който ще ви носи неочаквани събития и ще ви принуждава да променяте плановете си. Настроението ви също ще бъде колебливо. Сърдите се или се обиждате за дребни неща, на които в друго време не бихте обърнали внимание. Ако се справите с емоциите, всичко ще започне да се променя към по-добро.

КОЗИРОГ

Не отлагайте задачи днес. Сутринта ще ви бъде по-лесно и затова се възползвайте, за да разрешите по-важните ангажименти. Напрежението ще расте постоянно и ще трябва да се върнете към неприятни задължения, а и да помагате на близки, попаднали в сложна ситуация. 

ВОДОЛЕЙ

Днес ще сте доста припряни. Искате да постигнете всичко веднага и ще бързате да получите резултати колкото се може по-бързо. Бъдете внимателни и обмисляйте всяка крачка. Съветвайте се с доверени хора и се вслушвайте в тяхното мнение. Не бързайте днес да правите покупки. Склонни сте към разточителност.

РИБИ

Днес ще проявите твърдост и въпреки трудностите няма да се отказвате от намеренията си. Вашата отговорност и упоритост ще ви помогнат да решите възникващите постоянно проблеми. Старайте се да избягвате споровете. Някой ще ви потърси за съвет. Преценете ситуацията добре.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?