Следвайте ни

Интересен ден за две зодии, друга удря джакпота

viber icon

ОВЕН

Днес трябва да запазете спокойствие. Не говорете излишно, не издавайте намеренията си си и не обсъждайте чуждите действия. Проверявайте всяка информация, която достига до вас. Бъдете внимателни и във финансовите дела. Помислете добре, преди да правите големи покупки. 

ТЕЛЕЦ

Ден за полезни занимания. Може да работите самостоятелно или да се обърнете за помощ. Във всеки случай ще сте доволни от резултатите. Някои от вас ще разберат как да постигнат отдавна поставени цели. В отношенията ви с близките няма да има разногласия и спокойно ще обсъдите важни въпроси.

БЛИЗНАЦИ

Денят ще мине ползотворно, ако не си губите времето с досадни разговори. Има много въпроси, които трябва да обсъдите, но се заемете само с тезки, които ще ви донесат полза. Полезно е да въведете ред и да се избавите от ненужнтеи вещи. Прегледайте и финансите си. Може да се наложи да похарчите повече пари.

РАК

Няма да е лесно да запазите самообладание днес. Ще сте избухливи, чувствителни и обидчиви. Важно е навреме откровено да поговорите за вашите проблеми и да потърсите помощ. Полезни занимания ще ви отвлекат от неприятни мисли. Добре ще се справяте и резултатите ще ви радват. 

ЛЪВ

Не всичко ще върви по план днес. Често ще ви се налага да импровизирате и да търсите нови варианти. Ще сблъсквате се с досадни проблеми, но ще намирате начин да се справите с тях, макар и не веднага. Очаквайте пари. Не бързайте да харчите полученото – средствата ще ви трябват за нещо по-важно.

ДЕВА

Отличен ден за полезни дела. Може да работите самостоятелно или в екип. Успехите няма да закъснеят. Важно е да избегнете претоварванията, защото днес те могат да повлияят на настроението и самочувствието ви. Не планирайте нищо уморително. Среща с приятели ще ви помогне да релаксирате добре.

ВЕЗНИ

Сутринта е много подходящо време да се заемете с нещо ново. Мнозина ще ви помогнат с удоволствие. Нямате съмнения, че бързо ще намерите нови партньори. Втората половина на деня няма да е толкова ползотворна. Ще ви трябват много настойчивост и упоритост, за да успеете.

СКОРПИОН

Напрегнат, но успешен ден. Подходящ е за сериозни занимания. Няма да се разсейвате и това ще ви даде възможност да свършите доста работа. Ще имате възможност да възстановите отношения, прекратени заради неблагоприятно стечение на обстоятелствата. Предстои ви романтична изненада.

СТРЕЛЕЦ

Отличен ден. Практически всичко ще се случва така, както го ислате. Ако ви е нужна помощ, ще я получите. Възможно е да получите предложение за сътрудничество. Обмислете го добре, преди да дадете отговор. Не са изключени и романтични истории, които ще ви подарят много позитивни емоции.

КОЗИРОГ

Отличен ден за обсъждане на работни проблеми, както и за всякакви разговори на важни теми. Лесно ще намирате подход и ще туширате напрежението. Мнозина от вас ще започнат действия по важни проекти. Привечер е добре да намерите повече време за почивка.

ВОДОЛЕЙ

Учете се, събирайте и анализирайте информацията, която получавате и мислете за важните неща. Имате шанс да разберете нещо, което ще се окаже полезно. Наблюдателни сте и не допускате сериозни грешки. Може да намерите нови партньори. Имате шанс да се помирите с хора, с които сте били в раздор.

РИБИ

От сутринта ще се появяват нови задачи, изискващи незабавно решение. Не са изключени и не много приятни новини. Ще се наложи да пренаредите преоритетоте си и да промените плановете си. Интуицията ще ви подсказва какво да направите. С всеки изминал час, ще се чувствате по-спокойни и уверени. Бъдете търпеливи.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?