Следвайте ни

Интересен ден за две зодии, друга открива любовта

viber icon

ОВЕН

Подходящ ден за срещи с хора, на които искате да се харесате. Лесно ще направите добро впечатление – достатъчно е да бъдете естествени и непринудени. Обаянието също ще ви помогне. Благодарение на него ще намерите нови и влиятелни съюзници. В личните си отношения бъдете по-търпеливи.

ТЕЛЕЦ

Днес ще научите много полезни неща. Не се стеснявате да задавате въпроси - учите се от хората, чийто опит заслужава уважение. Имате шанс да създадете полезни делови връзки. Приятели ще ви зарадват с неочаквани подаръци и добри новини. Вечерта ще ви донесе изненада.

БЛИЗНАЦИ

Напрегнат ден. За да  върви всичко добре и да свършите свичко, което сте планува, трябва да държите емоциите си по контрол. Не се разсейвайте и се доверете на опита, който сте натрупали през годините. . Отношенията ви с близките ще са сложни, но ще успеете да успокоите обстановката.

РАК

Първата половина на деня ще е напрегната. Не всички от вас ще успеят да избегнат разногласията с околните. Ще водите горещи спорове. Ситуацията ще се подобри, ако направите някои компромиси. Намерете време да обсъдите с близките си бъдещи проекти.

ЛЪВ

Ползотворен ден. С колкото по-важни и сериозни неща се захващате, толкова повече са шансовете ви да се справите. Правилно сте оценили приоритетите си и не се увличате от несъществени дейности. Време е да обсъдите въпроси, свързани с работата и бизнеса. Влагайте творчество в заниманията си.

ДЕВА

Днес и най-обикновените дела ще изискват повече усилия от обичайното. Трудно ще се съсредоточавате. Многото нови задачи ще бъдат предпоставка да реагирате по-бурно от обикновено. Може да се справите със ситуацията и да я използвате в своя полза, ако запазите спокойствие. 

ВЕЗНИ

Преди обед ще имате проблеми в общуването. Необходимо ще ви повече търпение. Ако съхраните спокойствието си, ще намерите начин да потушите свадите и да решите възникналите проблеми. Вечерта е време за приятен отдих. Срещи със стари познати ще ви зарадват.

СКОРПИОН 

Спокоен ден, в който ще успеете да завършите изостанали задачи, както и да реализирате някои идеи. Често ще ви предлагат помощ, която не бива да отказвате. Не е изключено днес да бъде поставено и начало на нова романтична история. Новини ще объркват плановете ви за почивка.

СТРЕЛЕЦ 

Избягвайте излишните приказки и не бъдете откровени с всички. Колкото по-малко се знае за вашите занимания, толкова по-добре. Работейки самостоятелно, може да имате по-добри резултати, особено там, където е нужен творчески подход и фантазия. Денят не е подходящ за сключване на сделки.

КОЗИРОГ

Бъдете готови за тежки разговори. Важно е да съхраните самообладанието си. Ако това ви се получи, беседите ще минат добре. Може да се сдобиете с успех в нещо важно, благодарение не на знанията и уменията ви, а на късмета, че ще сте попаднали на правилното място в точното време.

ВОДОЛЕЙ

Утрото обещава приятни изненади. Ще настъпят събития, които отдавна сте чакали. Не е изключено да се появят и нови съмишленици. С тяхната подкрепа доста ще улесните живота си. След обед е време за дребни покупки. Може да обсъдите и важни финансови въпроси, но не бързайте да вземате окончателно решение.

РИБИ

Не лош ден, макар че може да сте недоволни, ако сте разчитали на повечеположителни емоции. Добре е да се занимавате с дела, които ви вдъхновяват и помагат да забравите неприятните мисли. Ще погледнете по нов начин на много събития от миналото, ако поговорите с човек, който и преди ви е давал отлични съвети.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?