49

Инфарктна ситуация в bTV: Цънцарова и Натали Трифонова заплашиха с напускане

bTV имат огромен късмет, че са българска, а не американска телевизия. След разговора на диванчето във вторник сутрин, вероятно никой от екипа нямаше да бъде вече на работа, а някои от журналистите щяха да си търсят адвокати, ако казаното от тях беше излъчено в САЩ, пише show.blitz.bg.

Малко след 6:30 сутринта проф. Рачев и спортният репортер Митко Тасев тръгнаха да обсъждат по доста непристоен начин 16-годишната Ивана Събева, която е носителка на титлата Мис Свят България и много скоро ще представя страната ни на престижния конкурс.

Някак си разговорът се завъртя от пожеланията за успех на българското момиче, през това, че не е прилично да има толкова млади участнички в подобни конкурси.

Натали Трифонова вдигна скандал в ефир на Бакърджиев и Цънцарова, а причината се оказа мъж

Според Митко Тасев, Ивана изглеждала по-голяма от възрастта си, а Мария Цънцарова се намеси с обобщението, че сега 16-годишните момичета са като 25-годишни.

Проф. Рачев пък дръпна бърза лекция на Тасев да не се занимава с малолетни, като подчерта не че това е неморално и не много естествено, а че законът е много строг.

"Чудно ми е откъде сте толкова запознат с това, професоре?", контрира го спортният журналист. Рачев обаче хитро се измъкна, като отвърна, че общува с едни от най-добрите юристи.

В този момент пък Митко Тасев реши да разкаже доста мръсен виц за новите тенденции в конкурсите за мис: „На Мис Свят всички участнички бяха много притеснени, само на Мис Тайланд ѝ беше през…".

Изумена от покъртителната посока на разговора в ефир, Мария Цънцарова обясни, че ако мъжете на канапето искат, те двете със синоптичката Натали Трифонова могат да напуснат студиото и да ги оставят да си говорят простотиите сами. Проф. Рачев обаче бързо овладя ситуацията и започна да обяснява как превръщането на мъжете в жени е част от културните традиции на Тайланд.

„Възхищавам Ви се, професоре, как и към най-просташкия разговор, можете да подходите академично и да направите така, че да не изглеждаме позорно", заяви Митко Тасев.

"Позорно е точната дума!", каза на свой ред Натали Трифонова и допълни, че темата за възрастта, на която момичета трябва да се явяват на конкурси за красота, е съвсем отделна тема.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
ДРАКОН

ДРАКОН

09.02.2024 | 18:43

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ТИЯ ДА НИ ОСВОБОДЯТ С ПРИСЪСТВИЕТО СИ ОСОБЕННО ЕДНАТА КЪДЕ ПУШИ ДУПКИ НАВСЯКЪДЕ!!

Отговори
2 7
НАВИТ СЪМ НА ТРОЙКА

НАВИТ СЪМ НА ТРОЙКА

07.02.2024 | 23:41

шаВИ Изям сладките пусита и на двете

Отговори
1 2
НАВИТ СЪМ НА ТРОЙКА

НАВИТ СЪМ НА ТРОЙКА

07.02.2024 | 23:40

ша ВИ изям сладките пусита и на двете....!!!!

Отговори
2 2
Тв критик

Тв критик

07.02.2024 | 13:58

Вече писахте за това , може и без повторения не сме чалгопитеци.

Отговори
4 2
Zambol

Zambol

07.02.2024 | 13:55

И тука така трябва като в САЩ . Сгазиш лука и вън.

Отговори
5 4
Тв критик

Тв критик

07.02.2024 | 13:55

Че тези кой ги гледа само някой празноглав пън.

Отговори
11 3

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?