49

Инфарктен обрат в "Игри на волята"! Черни облаци надвиснаха над Мани, а Джаферович...

Жива верига образуваха състезателите от Непобедими и Безстрашни на Арената на “Игри на волята: България”. Тяхната цел беше да пренесат вода от морето до резервоар през шестима участници на различни позиции, за да пристъпят към втория етап на битката, изискващ спокойствие и баланс от последния седми член на племената. 

Безстрашните постигнаха неочакван обрат в последния елемент въпреки своето огромно изоставане. Джаферович показа страхотно хладнокръвие в подреждането на кубчета върху клатещата се маса, а победата гарантира на Безстрашните, че няма да изпратят втори играч в утрешната елиминационна битка.

Племето заподозря опит за саботаж от Мани, която не успя да изпълни поста си успешно и многократно изгуби баланс върху гредата, по която трябваше да премине.

Непобедимите достигнаха до нестабилната маса много преди Безстрашните, но разпределението на най-отговорната позиция се оказа неуспешно за тях. Георги не успя да постигне нужния баланс, с което изгуби натрупаната преднина и изпрати племето на съвет, застрашаващ неговата цялост. 

Преди битката мъжете в племето на Безстрашните решиха да се обединят и да играят заедно. Филип и Лефтеров обаче се опитаха да запазят и взаимоотношенията си с Мирела и Джаферович, която разкри, че им няма доверие. При Непобедимите, в опит да спаси Фейгин, Генчо се обърна към Зорница и Мирослава с молба да номинират него. Той сподели, че има желание да отиде на Арената, а момичетата заподозряха стратегически опит да натрупа още грошове. 

Под нощното небе на племенния съвет Непобедимите откриха своите карти пред водещата Ралица Паскалева. Въпреки молбата на Генчо и неуспеха на Георги в днешната битка, най-много номинационни гласове събра Фейгин. Още утре на Арената тя ще се изправи в елиминационна битка срещу най-близката си приятелка в играта - Мани. 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Фен

Фен

04.11.2022 | 11:10

Сега Фейгин, после и Георги. Няма да закъснее и неговата номинация!

Отговори
1 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?