49

Инцидент при старта на "Звездите в нас", пострада участничка

Новото музикално шоу "Звездите в нас" стартира с инцидент, който без малко да извади от строя една от участничките. Става въпрос за Елена от Раднево, която влезе в обувките на Лили Иванова и с таланта си взриви публиката и зрителите. 

Оказа се, че по време на репетициите тя е паднала на стръмните стъпала в студиото и се е наложила спешната намеса на медицински екип. 

“Да имитирам моя идол за мен ще бъде сбъдната мечта! Искам да покажа, че и аз го мога", заяви 54-годишната Ели на старта на шоуто. Тя работи като охранител. И още по-интересното – охранява мина!

Журито много хареса нейния отбор и реално изсипа най-много комплименти за тях, но накрая ги прати вкъщи. Вместо това напред продължи соченият като най-слаб отбор - на четири дами, които се опитаха да имитират Софи Маринова, която е част от журито заедно с Дони, Тита и Виктор Калев, пише show.blitz.bg.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Анти чалгар

Анти чалгар

12.09.2022 | 14:50

Както винаги пак чалгар в жури . Е то в капките нямаше но вече е задължително да има чалга във всяко музикално шоу. Я в жури я песен. А това се опитах да го гледам , пълна скръб . Очаквах нещо по интересно. Но то пълна скръб, отбори по певци и всички пеят заедно. Само някой ставаха за нещо . Няма да гледам за а?Ото това в поредното изсмукано от пръстите шоу .

Отговори
3 0
Лорда на музика

Лорда на музика

12.09.2022 | 13:27

Ниво шоу и ведна гаф . То самото шоу си е таф със зрителите . Някакъв измислен формат за аматьори само някой стават за певци но им трябват уроци да се усъвършенстват . Гледах само по малко изпълненията подигравка с оригиналите .А за гнусната няма да говоря това го пропуснах.

Отговори
4 0
Буца

Буца

12.09.2022 | 13:14

Ауу нима само като видиш журито или панелистите незнам как ги наричат в тази нова тъпотия за промиване на мозъци. Метнах око за малко да разбера що за шоу е това, по голяма глупост не съм гледал никога . Не се мъчете да го гледате .Не става поредната боза .

Отговори
4 0
Тв критик

Тв критик

12.09.2022 | 13:00

По добре не го гледайте пълна скръб . Това е комбинация от гласът и капките но с друго име . Това шоу е създадено в някоя барака на село сред козите.

Отговори
4 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?