4232

Инцидент по време на концерт на Лили! Феновете в Шумен настръхнаха, вижте ВИДЕО

Примата на естрадната музика бе шокирана от появата на силния вятър и то докато пее хита си "Детелини" и издуха репертоара й от листи

 

Лили Иванова е толкова години вече на сцената, че е виждала какво ли не. Но по време на турнето й в Шумен се случи нещо, което успя да я изненада, но тя стоически издържа на неприятната ситуация и като истински професионализъм продължи участието си. 

Примата на естрадната музика бе шокирана от появата на силния вятър и то докато пее хита си "Детелини" и издуха репертоара й от листи, които й помагат в случай, че забрави някой от многобройните си текстове на песни. 

Тя извика човек от екипа си, който да придържа нещата на сцената да не паднат, а публиката се надяваше да не се случи нещо по-ужасно - като да падне декор или по-тежък предмет, което да застраши живота на певицата. Припомняме ви, че преди няколко дни певицата Невена Цонева се измъкна като по чудо от такъв ужасен инцидент на сцената в Червен бряг. 

 

Въпреки метеорологичните условия концертът продължи, а естрадната певица не се смути от вятъра в косите ѝ. 

Близо 1000 шуменци и гости на града видяха на живо примата и не се уплашиха от буреносните облаци, надвиснали над града. 

С Лили Иванова на сцената бяха и шестима музиканти от LI Orchestra: Ангел Дюлгеров, Орлин Цветанов, Огнян Енев, Иван Йорданов-Чери, Росен Ватев и Христо Михалков, както и трио LaTiDa в което са три бек вокалистки, пише show.blitz.bg.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?