1939

Името е виновно: Обречени сте на нещастие, ако се казвате...

Енергията, заредена в името, което носим, може да ни помогне да се издигнем бързо в кариерата, да се радваме на дълъг и щастлив брак или да носим щастие навсякъде, където ходим. А може и да ни обрече на вечни мъки и страдание, пише jenata.blitz.bg.

Ако ви се струва, че на хората около вас им върви много повече, е напълно възможно да е така. Всичко се дължи на името! Затова и към избора му винаги трябва да се подхожда изключително сериозно.


Разберете кои имена обричат притежателките си на нещастие и разочарования.

Вероника

През целия си съзнателен живот Вероника се стреми към пълна независимост. И се бори сама с всички трудности, които се изпречат на пътя ѝ.

В допълнение, наивността често кара притежателките на това име да попадат в неприятни ситуации. Например Вероника ще страда много, защото не разполага с определена сума пари. За съжаление, тя никога няма да може да разчита и на богат и обезпечен съпруг.


Стефания

Още от най-ранно детство Стефания може да се сблъска със сериозни здравословни проблеми или трудни взаимоотношения с най-близките си хора.

Често притежателките на това красиво име страдат, защото избира неподходящ партньор или сфера, в която да се реализират. Изглежда, че всичко, което Стефания получава, е в резултат на огромни усилия. Затова и често тя се чувства много нещастна и слаба.

Неслучайно Стефания чака красивия принц на бял кон, който да я спаси от всички беди. Но принцът така и не се появява!

Аделина

Жените на име Аделин са жертвали себе си и интересите си в името на една "висока цел". Но често само те виждат значимостта на тази цел, а околните просто ги възприемат като вечно нещастните момичета, които отново не е успели да направят нещо за себе си.

За съжаление, в близост до тях често се появяват "паразити", които се самоутвърждават за сметка на нещастните носителки на това име.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?