46
Следвайте ни

Имате ли колеги от тези зодии? Значи сте загазили

viber icon

Има хора, с които работата е песен, а има и такива, които могат да вгорчат живота ви само с поглед. Това важи и за зодиака - ето кои зодии мощно пречат на нормалния работен процес и доста често дразнят своите колеги, пише "Актуално".

Близнаци
 
 Тези хора не са създадени за офиси и нормален работен ден, защото Близнаците мразят самата идея за строг график на работните дни. Педантичната работа не е за тях, но неочакваните пътувания или събития за Близнаци са много впечатляващи. Този зодиакален знак не се отличава с точност, особено желание за работа, симпатично отношение към другите, а точно обратното. Затова много служители смятат Близнаци за лоши колеги и ги избягват по време на работа.

Стрелец

Стрелците не бягат от проблеми, те са директни и лесни за общуване. Именно тези качества обаче могат да им изиграят лоша шега по време на работа. Този знак не се колебае да демонстрира превъзходството си пред колегите, които са засегнати от поведението на Стрелец. И той мрази офисите и рутинната работа, като се губи точно в средата на работния процес. Ето защо колегите на Стрелец са съгласни, че техният ненадежден колега често напуска екипа, за да се справи сам с проблемите.

Водолей
 
 Представителите на зодия Водолей сякаш са създадени за решаване на нестандартни задачи, но не са подходящи за монотонен ежедневен живот. Водолеят винаги се намира отделно от останалата част от екипа, не полага усилия за съвместно решаване на проблеми. Това не е добър колега, а единичен играч, който никога не чува мнението на другите. Това е основният проблем на Водолея, който мнозина наричат ​​вълк- единак. Водолеят предпочита да работи отделно от екипа, защото смята, че другите ще го разсеят.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Иво

Иво

17.11.2021 | 14:15

Пак сте смукали някъде...... дет' не трябва. Аз съм Близнаци и си обичам офиса.

Отговори
0 4
Ивооооо

Ивооооо

17.11.2021 | 14:50

Имат предвид Бойко

Отговори
2 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво правителство ще управлява България след изборите на 14 ноември?