46

Има потенциал: Колега на Юксел подлуди фенките със секси песен

Колеги от bTV напират за музикална кариера

След новинаря Юксел Кадриев и друг кадър на bTV пусна своя песен, а видеото изглежда доста горещо. Става дума за младия чаровник Иво Аръков.

Младен от "Съни бийч" е написал част от текста на парчето "Аромата" заедно с Искрен Тончев - Искрата и Росен Димитров. В клипа, пълен с маркови аксесоари и баровски интериор, участва фолкаджийката Десита, но без да си отваря устата. Двамата с актьора били добри приятели и това е причината тя да играе негова любима. Приятелката на Иво Габи чака дете и въобще няма време на ревнува от горещите сцени в клипа.

Аръков затваря страница от своя живот с песента, в която е принуден да приеме неромантичната действителност. Признава, че в момента е щастлив в любовта си, а не го боли. Той от години, подобно на Кадриев ходи на уроци по пеене, а преди време получил предложение от Галин да запише парче, но тогава отклонил поканата, пише Хотнюз.

"Харесва ми да се занимавам с музика и продуцентство. Тази идея дълго време отлежаваше в съзнанието ми, просто не попадах на правилните хора. Това е песен за изгарящата любов, която ни бележи до степен да не можем да продължим. Клипът обаче завършва с приемане на действителността, да бъдем смислени и решителни."

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата предпочитате за национален празник на България?