46

Има остър нюх за бизнес: Рени влага тлъст бакшиш от сръбски бизнесмен в...

Рени продължава да бъде една от изключително търсените певици не само в България, но и в съседна Сърбия. Тя има невероятни постижения през годините с някои от най-популярните песни в жанра, като "Като птица", "Плакала съм" и "Искам те".

Когато разгледате нейната страница във "Фейсбук", лесно се вижда, че изпълнителката е една от най-желаните участнички на събития. От началото на 2023 година, тя е изпълнила над 100 участия както у нас, така и в Сърбия, което е внушителен брой спрямо други изпълнители в момента.

Според информацията, хонорарът за участията й не е от най-достъпните и тя се предлага в момента на цена от 4000 до 5000 лева, а по празничните дни цената дори достига до 10 000 лева.

Също така, говори се, че на едно от участията си в един легендарен хотел в София, певицата е изпяла няколко пъти своята песен "Като птица" на сръбски език за един сръбски бизнесмен. За тази изява, тя не само получила хонорара си, но и голяма сума бакшиш.

През тази година, Рени придоби два значими имота - един в България и един в Гърция. Също така, от нейни познати става ясно, че тя ще издаде нова песен скоро, която ще е дует с нейната най-вярна й приятелка в фолк средите - Деси Слава. Според много хора в жанра, тази песен ще се отличава като голям хит, тъй като и двете певици са сред най-популярните изпълнители в стила, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?