3906

Има мангизи, глези ги: Жаси пръска луди пари за училище на децата си

 

Ариф и Жаси дават по 120 000 лева годишно за обучението на трите си хлапета, а четвъртото е още бебче

 

Макар съпругът й Ариф Маджид да страни от публичното пространство, той е познат в средите на богатите и е част от приятелския кръг на някои от най-актуалните бизнес фигури в страната. Почитател е на скъпите придобивки и за това говорят елегантните му костюми, златните часовници, както и автомобилът му. Той се беше прочул с покупката на чисто ново "Порше Турбо“ със син цвят. Моделът е спортен и в него Ариф трудно може да побере цялото си семейство, така че високоскоростната машина със сигурност не е единствената в автопарка на милионера.

 

 

Той е известен и като мъжа на красивата асистентка от "Сделка или не“ Жасмина Тошкова-Маджид, която заради него заряза кариерата си в телевизията и изявите си като модел.

 

 

Двамата имат четири деца - първите три са родени през 2014, 2015 и 2016, а най-малкото Самая проплака през септември миналата година. Големите наследници Ариа, Изабела и баткото Зеки учат в най-скъпото частно, школо у нас - Англо-американското училище. 

 

 

Там таксата за начално обучение до пети клас за година е приблизително 20 000 евро, без транспорта и храната, пише "Галерия“. Ариф и Жаси дават по 120 000 лева годишно за обучението на хлапетата. Но това не е никакъв проблем за Маджид, чийто баща Зеки е собственик на фирмата, която притежава лицензит за България няколко прочути вериги за бързо хранене. Ариф заедно с татко си и брат си Лазгин движат семейния бизнес. Брат му пък има връзка със синоптичката на Нова телевизия Лора Георгиева, която очаква бебе от него.

 

 

Ариф и Жаси живеят в скъпарски палат в полите на Витоша, където децата им играят на воля в просторния двор. Семейството разполага с частен фитнес у дома, защото и двамата са спортни маниаци и тренират всеки ден. Жаси паралелно с грижите за децата, успя да се дипломира като доктор по икономика.

 
 
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?