3906

Има ли принц на бял кон или не? Връзките с мъжете от тези 4 зодии са истинско изпитание

Има ли принц на бял кон или не? Връзките с мъжете от тези 4 зодии са истинско изпитание

 

Кой от нас не е мечтал за принц, който да се влюби в нас от пръв поглед и да ни отнесе на бял кон в царството на безметежното щастие? Смятаме, че това е достатъчно. Само че в действителност не срещаме герои от митове, а земни хора със своите предимства и недостатъци. И веднага щом опознаем човек по-добре, се появяват сенчестите страни на неговия характер и идва времето на изпитание за двойката. Особено трудно може да бъде с представителите на някои зодии. Но можете да свикнете с особеностите на техния характер, ако знаете за тях предварително.

Овен

С Овен ще изживеете незабравими моменти на страст и наслада, и нощи, пълни с романтика. Този знак се характеризира с невероятна харизма. Но много бързо се появява и неговата сянка: инат, а понякога дори авторитаризъм. Той не ви чува и винаги се опитва да наложи своята гледна точка, отстоявайки позициите си. Всички опити за търсене на компромис завършват с провал: той е упорит, като истински Овен. И партньорката му се чувства така, сякаш не е забелязана или оценена. Ситуацията се усложнява от факта, че Овните рядко правят комплименти, но обичат да правят груби шеги. Просто това е част от природата им.

Телец

Телците са романтични натури. И дори да не е лесно да спечелиш сърцето им, тогава той обгражда избраницата си с кралско внимание и любов, а чувствата му ще бъдат упорити и дълбоки. Но тази лоялност и преданост има и обратна страна: ревност и притежание. Освен това хората Телци изглеждат алчни за мнозина. Всъщност това е практичност: финансовата стабилност и благополучие са важни за тях в живота, те не разбират неразумните разходи. Следователно не е нужно да очаквате скъпи, красиви подаръци от тях. И е по-добре да се поглезите с тях тайно от партньора си Телец.

И накрая, Телецът реагира болезнено на критиката и след нея се затваря в себе си и мълчаливо страда. Ето защо е необходимо да се обсъждат проблемни въпроси с особена деликатност, като се избягват грубите думи.

Близнаци

В началото връзката с мъж Близнаци изглежда идеална. До вас е партньор с безгранична енергия, който изглежда може да реши всеки проблем. Това го прави невероятно желан и интересен.

Но с времето истинският му характер се разкрива. Например променливост и непостоянство. Близнаците могат буквално да носят жена си на ръце един ден и след това изведнъж да станат студени. Освен това те естествено обичат да флиртуват и не го възприемат като нещо осъдително, дори и да имат семейни задължения. В крайна сметка животът не е само рутина, в него трябва да има новост! Ще ревнувате ли и ще се опитате ли да ограничите свободата им? Само ще ги провокирате и вдъхновите за нови любовни приключения.

Що се отнася до други въпроси, безполезно е да спорите с Близнаци и да се опитвате да ги убедите в нещо. Определено ще загубите. Но ако Овните са просто упорити, Близнаците също ще могат умело да докажат своята гледна точка и да ви убедят, че грешат, пише dir.bg.

Водолей

Интелектуалността и самодостатъчността са привлекателни качества на Водолея. Но в резултат на това този знак изключително цени свободата си, поддържа емоционална дистанция и не е склонен да изразява чувства открито. Освен това Водолеите са недоверчиви и скептични. Това означава, че е изключително трудно да изградите близки отношения с него и можете да спечелите доверието им само бавно, постепенно.

Ако вашият любовник е Водолей, уважавайте нуждата му от повече лично пространство и не се опитвайте да нарушавате границите му, избягвайте натрапчивото внимание и определено не му пишете двадесет пъти на ден.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?