1553

Има ли оргии в британската армия?

Вътрешен информатор твърди, че оргиите в британската армията са доста често срещани и има сериозна култура на женомразство във въоръжените сили, която разглежда жените като "по-низки същества", пише dnes.bg.

Говорейки ексклузивно пред The ​​Independent, жената, която преди е работила в набирането на хора за британската армия, твърди, че институцията често се е чувствала като връщане към 50-те години на миналия век.

Тези разкрития идват, след като група парашутисти бяха подложени на разследване от военна полиция, след като се появиха кадри, на които те правят оргия с цивилна жена в казармата Мервил - военна база в Колчестър.

Видеоклипове, гледани от The Independent, показват жена, която прави секс с войници от 16-а въздушно-десантна бригада, докато други гледат. Може да се види как някои от войниците се смеят.

В друг клип един мъж пита "пробвали ли сте вече?", докато друг отряд поздравява, правейки секс. Видеото, което включва някои полуголи и напълно голи войници, показва сексуални актове, извършвани както в общите места, така и в частните стаи, но не е ясно кога се е случило.

Говорейки пред The ​​Independent от военно имение, където живее със съпруга си, който е в армията, жената казва, че бивш войник, с когото не се е чувала от месеци, ѝ е изпратил 11 непоискани видеоклипа на инцидента в Мерлвил.

За нея кадрите били "изключително мъчителни и обезпокоителни". Жената твърди, че сънува кошмари, като обясни, че дори срещата да е била по взаимно съгласие, фактът, че войниците могат да бъдат чути да се "смеят" и да се подиграват на жената, е "унизителен".

"Това е женомразство", заявява тя. "Това е срам за армията. Това показва сериозна липса на професионализъм и достойно човешко поведение като цяло."

Коментарите ѝ идват, когато генерал сър Патрик Сандърс, новият ръководител на армията, обяви, че на стотици парашутисти им е забранено да бъдат разполагани от НАТО на Балканите след инцидента, тъй като той не желае да "рискува мисията или репутацията на британската армия", като изпрати войските в чужбина.

Но подателят на сигнали казва, че историите за групов секс, подобни на случилото се в Мерлвил, са често срещани в армията, твърдейки, че някои войници биха казали, че подобни инциденти са "нормални", настоявайки, че "момчетата са момчета".

Тя добавя: "Намирам отглеждането на деца в тази среда за много страшно. Сред много мъже в армията има предположението, че жените се присъединяват към армията за секс или поне трябва да очакват това да се случи, ако се присъединят. Виждала съм много обиди, жени да бъдат класифицирани като уличници. Като цяло се приема, че жените в армията трябва да спят с множество членове на батальона."

Тя описва въоръжените сили като притежаващи "култура с много сексуален заряд", поразена от общоприетото мнение, че жените са "обекти за удоволствие на мъжете".

"Според моя опит сексуалната култура е наистина разпространена, когато войниците са млади и живеят в блока. Понякога жените се промъкват в багажника на колите на хората. Културата на пиене е нещо друго", допълва жената. "Чуваме истории за самотни войници, живеещи в блока, които пият всеки уикенд, постоянно се случват сбивания и нанасят щети на имущество. Когато войниците се женят, тогава това може да премине в суинг."

Обсъждайки собствения си негативен опит от работата във военната служба, тя казва, че се е оттеглила, след като е била изправена пред сексуален тормоз, сексизъм и дискриминация, основана на пола. Жената споделя, че се чувствала "лицемерно" да бъде помолена да насърчава жените да се присъединят към армията, като се има предвид собствения ѝ опит.

"Не съм изненадана, че жените са изправени пред сексуален тормоз и нападения в армията, тъй като това започва в процеса на набиране. Хората, които извършват процеса на набиране на персонал, са предубедени. Те имат преценки за това, че жените имат място в армията, те не вярват, че могат да бъдат там. Те се отнасят към жените по унизителен начин и смятат, че стандартите за жените не са толкова високи. Дори говорят за факта, че жените имат менструация."

Тя твърди, че повечето от мъжете войници, които е срещала, не вярват, че жените трябва да бъдат в армията и споделя, че знае за около половин дузина жени, които са подали оплаквания за сексуален тормоз, сексизъм и дискриминация, основана на пола, по-специално в един център за набиране на персонал.

Жена казва, че е срещала пет жени, които твърдят, че са били изнасилени, докато са служили в армията.

"Самата армия не е отворена за жени", заключва тя. "Трябва да си готов да се държиш като мъж, за да бъдеш приет. Това означава да се примиря с дискриминация, сексизъм, сексуален тормоз и шеги за изнасилване."

Тя казва, че армията насърчава култура, при която се очаква войниците да държат жените или партньорите си на линия и да им казват какво да правят. Въпреки че съпругът ѝ обича работата си, той също смята, че отношението на армията към жените - както военни, така и цивилни - е остаряло.

"Когато съпругът ми помага с родителството, обикновено му казват, че това е моя работа и му се подиграват. Войниците поставят под въпрос уменията ми за майчинство", споделя тя.

Проблемите в армията лесно се прикриват, тъй като става дума за изолирана среда, добави жената, отбелязвайки, че въоръжените сили приемат много млади мъже и жени, които бягат от труден произход.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
М. Пищова

М. Пищова

25.06.2022 | 09:57

Порят ги, та ги къцат - като риби!

Отговори
1 0
Извратено.

Извратено.

25.06.2022 | 07:39

Доказва колко малко мозък имат повечето мъже. И да, те са тъпия пол.

Отговори
2 2

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?